• Donderdag, 19 Oktober 2017
  • 29 Tishri, 5778

Likoed Nederland

Blote Israëlische vrouwelijke soldaten werven Arabische spionnen!

Woensdag, December 12, 2012 / Last Modified: Dinsdag, December 22, 2015

Persbericht van Likoed Nederland, 12 december 2012.

karkal1
De krampachtige houding van moslimfundamentalisten tegenover zowel seks als Joden zorgt soms voor wel heel lachwekkende combinaties.

Zo waarschuwde de onder de controle van Hamas staande krant ‘Palestine Times’ in Gaza vorige week voor vrouwelijke Israëlische grenssoldaten. Die zouden Palestijnse mannen met seksuele stimulansen naar de grens lokken door hun “lichaamsdelen te tonen”, om zo spionnen uit Gaza te werven!

Hamas geeft graag hoog op over het aantal raketten dat deze terreurorganisatie heeft afgeschoten op Israëlische woningen en scholen, maar tegen een ontblote vrouwenborst zijn deze moslimfundamentalisten blijkbaar niet bestand!

karkal

 

Hieronder de vertaling van het volledige artikel:

“Bronnen binnen de veiligheidsdiensten van de Palestijnse strijders in de Gazastrook hebben bekend gemaakt dat het Israëlische – voornamelijk vrouwelijke – bataljon ‘Woestijnkatten’ zijn werkzaamheden aan de Oostelijke grens van Gaza heeft geïntensiveerd om de Palestijnen te kunnen afpersen.

De Palestijnse bronnen wezen erop dat ze veel soldaten van dit bataljon hebben waargenomen die de aandacht proberen te trekken van Palestijnen die in het gebied bij de grens werken. Dat deden zij door het tonen van hun lichaamsdelen en door jongeren te vragen om met hen te praten.

De bronnen meldden dat er 33 soldaten dienen in het ‘Woestijnkatten’ bataljon, waarvan tweederde vrouw. Zij werken zichtbaar aan de grens met de Gazastrook en met Egypte. De geheime Israëlische inlichtingendienst ‘Shabak’ werkt volgens deze Palestijnse bronnen samen met het Israëlische leger om nieuwe spionnen uit Gaza te werven. Dit om de lijst van potentiële doelwitten te vernieuwen, aangezien die werd uitgeput tijdens de recente oorlog tegen de Gazastrook.

Deze samenwerking met de overwegend vrouwelijke ‘Woestijnkatten’ is een middel om jongeren seksueel te verleiden. De meisjes tonen opzettelijk delen van hun lichaam en doen immorele dingen om jonge mannen op te winden en hen zo te werven.”

 

 

Hieronder: Amerikaans filmpje over het bataljon:

Eén reactie op “Blote Israëlische vrouwelijke soldaten werven Arabische spionnen!

  1. […] hier het hele bericht. Van de Woestijnkatten staat ook een filmpje op YouTube: […]

-- Reacties gesloten.