• Woensdag, 20 September 2017
  • 29 Elul, 5777

Likoed Nederland

Mahmoud Abbas LIEGT weer: Palestijnse Autoriteit zou niét aanzetten tot Jodenhaat

Zondag, Juni 2, 2013 / Last Modified: Zondag, Juni 16, 2013

Brabosh, 2 juni 2013.

Tijdens zijn toespraak van zondag 26 mei 2013 op het World Economic Forum in Jordanië, verkondigde president van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas dat de Palestijnse Autoriteit niet aanzet tot haat en niet opvoedt tot discriminatie jegens de Joden, maar integendeel streeft om “de cultuur van vrede te verspreiden” onder de Palestijnen.

Een doorzichtige poging van Abbas om de haatcultuur onder de Palestijnen te ontkennen dan wel te bagatelliseren.

Blijkbaar lijdt Abbas aan een chronische en acute vorm van dementie, want zijn eigen openbare zender – de staatstelevisie van de Palestijnse Autoriteit – zond bijvoorbeeld op 22 maart 2013 de volgende beelden uit waarin kinderen in een uitzending voor de jeugd de kinderen in de Palestijnse huiskamers een liedje wordt aangeleerd waarin zinnen voorkomen als “De vijanden van Allah zijn apen en varkens” – “Zij vermoordden kinderen als slangen met geweren en hakten hun ledematen af met messen en stenen” – “Zij verkrachtten de vrouwen op de pleinen van de stad“ en meer van die ‘vredelievende Palestijnse culturele zaken’….

Deze website bulkt intussen uit van beelden die volwassenen èn kinderen van alle leeftijden aanzetten tot Jodenhaat en Israëlhaat en zowel regelmatig worden uitgezonden op Al Aqsa TV (Hamas) als op PA TV (Al Fatah / PA). Voor honderden voorbeelden: klik hier.
Zeg nu zelf: wie gelooft dan die leugens van Abbas nog?

 

 

Gerelateerd:

Eén reactie op “Mahmoud Abbas LIEGT weer: Palestijnse Autoriteit zou niét aanzetten tot Jodenhaat

  1. […] Zie ‘Mahmoud Abbas LIEGT weer: Palestijnse Autoriteit zou niét aanzetten tot Jodenhaat ‘. […]

-- Reacties gesloten.