• Dinsdag, 24 Oktober 2017
  • 3 Heshvan, 5778

Likoed Nederland

Fabel 106: Israëlische vrouwen intimideren Palestijnse mannen seksueel

Donderdag, Januari 14, 2016 / Last Modified: Zondag, Januari 24, 2016

Artikel van Likoed Nederland, 14 januari 2016.

Seksuele intimidatieFabel: Israëlische vrouwen intimideren Palestijnse mannen seksueel.
Feit: Palestijnse mannen zijn niet gewend aan vrouwelijk bloot zoals in Israël.

Wilt u een idee krijgen van het recent verschenen boek ‘150 Palestijnse fabels’?
Hieronder staat daarom de volledige fabel 106 uit het boek.

In de toonaangevende, Engelstalige Arabische krant Gulf News was te lezen dat een Palestijns onderzoek aangeeft dat Palestijnse arbeiders massaal seksueel geïntimideerd worden door Israëlische vrouwen:

“Palestijnse arbeiders die in Israël werken lopen een hoog risico van seksuele intimidatie door Israëlische vrouwen, zo blijkt uit een recent veldonderzoek uitgevoerd door het Palestijnse Centraal Bureau voor de Statistiek. De studie wees uit dat 77 procent van de Palestijnse arbeiders in Israël zwaar te lijden heeft van seksuele intimidatie door de Israëlische vrouwen.

In een interview met Gulf News bevestigde Shaher Saad, de voorzitter van de Unie van Palestijnse Arbeider Federaties de grootte van het probleem: “Er zijn ongeveer 55.000 Palestijnse arbeiders die illegaal in Israël werken. Er moet veel meer aandacht komen voor de illegale arbeiders die seksueel lastig worden gevallen.”
Saad zei dat zijn vakbondsorganisatie uitgebreide programma’s heeft ontwikkeld voor de bewustwording van Palestijnse arbeiders. “Aids is een belangrijke vijand waar de vakbond tegen ten strijde trekt.

De Israëlische vrouwen denken alleen aan hun eigen plezier en belangen, en hebben geen aandacht voor de gevolgen voor de Palestijnse arbeiders.”

Joodse vrouwen die Palestijnse mannen massaal verleiden en allemaal geslachtsziektes doorgeven, het klinkt allemaal wel heel erg ongeloofwaardig. En dat is het, want het blijkt gebaseerd op een volkomen verminkt weergegeven onderzoek ‘Risicovol gedrag door arbeidsmigranten’ van de Verenigde Naties in 2010.

De VN-studie was bedoeld om erachter te komen hoeveel Palestijns-Arabische arbeiders wisten over veilig vrijen. Inderdaad gaf 77% van de Palestijnse mannen die in Israël werken aan dat ze “seksueel werden lastig gevallen”.

Echter, deze ‘ongewenste intimiteiten’ werden in het onderzoek wel erg breed opgevat.
Het kon ook betekenen dat een mannelijke Palestijn een Israëlische vrouw in de bus in een korte broek had gezien.
Dat zijn zij thuis in de Palestijnse gebieden niet gewend, waardoor blijkbaar de fantasie volledig op hol kan slaan.

Het lastig vallen bleek bovendien eerder andersom te gelden, een ander geval van projectie waarbij Israëli’s iets verweten wordt wat de Arabieren juist doen. In het onderzoek gaven vele mannelijke Palestijnen aan dat zij juist in Israël waren gaan werken om seks te kunnen hebben. Iets wat ‘thuis’ bijna onmogelijk is.
Deze mannen hingen bijvoorbeeld rond in clubs of disco’s om te profiteren van Joodse vrouwen, vooral van Russische afkomst omdat die ‘makkelijk’ worden geacht.
Behalve vanwege de seks op zich, wilden sommigen ook ervaring opdoen met een Israëlische Joodse vrouw. Op die manier komen zij te weten hoe zij kunnen presteren op hun trouwdag.

De studie constateert dat de seksuele ontbering die de Palestijnen in hun jeugd ervaren een belangrijke factor is bij hun risicovolle gedrag in Israël.

Maar er is nog een heel andere factor, zo blijkt uit bovenstaand onderzoek.

Die is dat sommige Arabieren seks met Joodse meisjes zien als een vorm van Jihad: als een manier om Joden te straffen en te vernederen.

Het is schrijnend dat dit onderzoek van de Verenigde Naties geen woord van kritiek heeft op de daarin geconstateerde Arabische vrouwenhaat en Jodenhaat.
Stelt u zich eens voor dat het onderzoek het omgekeerde zou hebben geconstateerd; dat Israëlische mannen seks zoeken met Arabische vrouwen, om hen zo te kunnen vernederen.
Zouden de kranten dan niet wekenlang vol hebben gestaan over Israëlische ‘superioriteitsgevoelens, vrouwonvriendelijkheid en racisme’?

 


 

Wilt u ook de andere 149 fabels lezen?150 Palestijnse fabels
Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies.
Bestel het met een kleine korting bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen in Nederland:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likud.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.