• Donderdag, 21 September 2017
  • 1 Tishri, 5778

Likoed Nederland

De relatie tussen nazisme en islamisme

Vrijdag, Januari 15, 2010 / Last Modified: Zaterdag, December 31, 2011

Door hoogleraar Afshin Ellian, Elsevier, 15 januari 2010.

 

De machthebbers van het islamitische Iran vertegenwoordigen een zuivere vorm van de politieke islam. Dat is een ongegeneerde vorm van het islamo-fascisme, met daarbij behorende antisemitische aspecten.

De zelfbenoemde president Ahmadinejad spreekt vaak in antisemitische termen.
Het antisemitisme is gelijk te stellen aan vijandschap jegens joden. Zijn er nog andere belangrijke functionarissen van de islamitische regering die ook openlijk uitgesproken antisemieten zijn?

 

Apocalyptisch

Ayatollah Khamenei wordt gesteund door een paar antisemitische ayatollahs. Zij zijn ook apocalyptisch van aard. Ze geloven dat de komst van de twaalfde imam moet worden bespoedigd. Ayatollah Mesbah Yazdi is de belangrijkste ayatollah die Khamenei steunt. Tevens is hij lid van verschillende staatsorganen. In zijn toespraak (op vijf januari) behandelde hij het joodse vraagstuk op een grondige wijze. Hieronder ziet u wat hij over de joden te melden heeft:

 

Bedorven volk

“Het Jodendom is het meest bedorven volk (of geslacht). Binnen geen enkel land, stam of regio bestaat zo’n volk. De joden zien zichzelf als het uitverkoren volk, verwend en geadopteerde kinderen van God, waarvoor andere mensen evenals dieren moeten worden geofferd.

De sluwste (meest listige, AE) mensen in de politiek zijn de joden. Ze hebben nu samenwerking gezocht met een groep christenen en ze zijn nu christelijke joden geworden. Deze groep bepaalt de Amerikaanse politiek.

Degenen die eigenlijk over het westen heersen, zijn de joden. Ze spelen achter de schermen een beslissende rol. Deze groep bestaat uit personen die de ergste tweedracht (of conflict, AE) in de wereld van mensen veroorzaken.
Zolang ze de islam niet hebben vernietigd, zullen ze de moslims niet met rust laten.

Wij geloven dat de joden de ware vijanden van de islam en de Koran zijn.
Zij hebben dit al 140 jaar geleden bekendgemaakt. Hun misdrijven in de loop der geschiedenis vertolken deze waarheid.

Toch aanvaarden sommige Iraniers (in Iran, AE) die misleid zijn, deze zaak niet.
Ze zeggen dat we in plaats van ‘dood aan Amerika’ onze belangen moeten delen met ze en olie verkopen aan ze. Ook willen ze dat we d­e centra voor bedorvenheid moeten openen, zoals dat voor de revolutie het geval was.”

 

Hoogste trap

Hij spreekt steeds in de overtreffende derde trap, en tevens de hoogste trap: het meest dit, het meest dat.

In het islamitische Iran wonen slechts een paar duizenden joden. Er wonen in Iran miljoenen moslims.

De protesterende demonstranten zijn ook moslims die niet langer ‘dood aan Amerika en dood aan Israel’ willen roepen. Toch maakt Mesbah Yazdi de burgers bang voor joden en zaait hij haat tegen de joden, om ooit moord en verderf te kunnen oogsten. Degenen die de Iraanse burgers terroriseren zijn geen joden, maar fanatieke moslims zoals Mesbah Yazdie.

 

Moordenaar

Wie is de moordenaar van de persoon in deze video-opname? Het zijn de islamitische veiligheidsdiensten die met hulp van de Iraanse SA, de bruinhemden (Basij) de burgers terroriseren.

Is dit niet het bewijs dat Mesbah Yazdi zelf tot de meest bedorven en misdadige bende op aarde behoort?

 

Vertrouwd

Toch klinkt de toespraak van Mesbah Yazdi ons zeer vertrouwd in de oren.
Vervang de islam met het Arische ras en de moslims door Ariers, dan weet u meteen waar u eerder deze teksten hebt gehoord.

Het zijn de zinnen die we in de jaren dertig van vorige eeuw hebben gehoord. Ik wil Mesbah Yazdi niet demoniseren. Hij mag best een openlijk hekel hebben aan joden en de staat Israel. Maar deze zinnen, zelfs qua formulering komen overeen met de Nazistische propaganda.

In welke stijl wordt hier gesproken? Inderdaad, die van Mein Kampf.

 

Wilders

Kamerlid Geert Wilders moet Mesbah Yazdi dagvaarden als deskundige. Mesbah Yazdi moet worden gevraagd naar de fundering van zijn opvattingen over het jodendom. Is dit gebaseerd op de Koran? Het proces moet live worden uitgezonden. Dit proces moet het islamproces worden.

Als Mesbah Yazdie een beetje moedig is, zal hij naar Den Haag komen om ten overstaan van de wereld zijn Mein Kampf voor te dragen. Zijn veiligheid zal absoluut worden gewaarborgd. En hij zal veilig terugvliegen naar zijn kazerne in Teheran.

Het is aan de Iraanse bevolking om hem ooit voor zijn misdadige woorden en handelingen ter verantwoording roepen. En dat zullen ze binnenkort doen.

 

Moszkowicz

Mesbah Yazdi kan in Iran niet voorlopig worden berecht. De rechtvaardige Nederlandse rechter moet hem op verzoek van Kamerlid Wilders dagvaarden.
Laat advocaat Bram Moszkowicz hem vragen stellen over de joden en hun tragische lot. Wilders moet hem die videobeelden laten zien van doodgeschoten Iraniers. Dan zal zeker de waarheid over de relatie tussen nazisme en islamisme gevonden worden.

-- Reacties gesloten.