• Dinsdag, 24 Oktober 2017
  • 3 Heshvan, 5778

Likoed Nederland

Egyptisch parlementslid roept op tot Jihad en Jodenhaat

Maandag, Juli 1, 2013 / Last Modified: Dinsdag, Oktober 4, 2016

Gedeelte van een toespraak van sjeik Muhammad Al-Saghir, een lid van het voorlopige Egyptische parlement, gehouden in de Gazastrook waar hij was op uitnodiging van Hamaspremier Ismail Haniyeh. Uitgezonden door Al Aqsa TV, de staatstelevisie van Hamas. Vertaling door Brabosh.

Muhammad Al-Saghir:
“Neem [mijn] hart, dat zo hard als staal is geworden en gebruik het om er de Joden mee te stenigen.
Neem het en gebruik het om de Joden mee te stenigen. Neem mijn ogen. Misschien kan een knappe jongeman die blind is geworden ze gebruiken om weer te zien. Neem mijn huid. Maak er een lont of een slinger vane voor een kind, want dit land brengt constant trotse jongens voort zoals Ibn Al-Walid.”

“Beste broeders, de Jama’a al-Islamiyya en [zijn politieke vleugel] de Partij voor Opbouw en Ontwikkeling, van wie de leider een geleerde in de Jihad is en die onterecht in een Amerikaanse gevangenis zit opgesloten, Dr. Omar Abd Al-Rahman….”

Applaus.

“Amerika is de patroon van de vondeling Israël. Het is Amerika dat een met haat vergiftigde dolk stak in het hart van de Arabische en Islamitische natie.

Amerika bedient de afstandsbediening en commandeert de bewegingen van zijn apen en varkens [moslimfundamentalistische omschrijving van Joden] en zijn jonge schurken aan de frontlijn van het land van glorie. Amerika…
Laat ons nooit vergeten dat wanneer u een marionet ziet bewegen, u geen aandacht moet besteden aan de pop zelf. Kijk altijd naar de vuile handen die deze pop commanderen.”

“Ik vertegenwoordig het [Egyptische] volk als een priester in Al-Azhar en als lid van het parlement. Al de mensen die berichten schreven op mijn pagina [op de sociale media] vroegen me steeds hetzelfde: “O sjeik, Jeruzalem is in onze harten en Palestina is onze oogappel.
Als ons niet wordt toegestaan om het te bezoeken, dan zullen wij hen ontmoeten op de trommelslagen van de Jihad.”

“Zij vroegen mij om de hoofden te kussen van de vaders en de moeders van de martelaren en als dat niet mogelijk is, vroegen ze mij om in naam van het Egyptische volk de leider van het symbool van verzet, Ismail Haniyeh, te kussen. Dus dat is wat ik nu zal doen.”

Sjeik Al-Saghhir loopt op premier Ismail Haniyeh toe en kust hem op het voorhoofd.
Andermaal luid applaus en vreugdekreten stijgen op uit het publiek.

-- Reacties gesloten.