• Woensdag, 20 September 2017
  • 29 Elul, 5777

Likoed Nederland

Syrische televisie: de chemische wapens worden bewaard om Israël uit te roeien

Zondag, September 1, 2013 / Last Modified: Dinsdag, Oktober 4, 2016

Uitzending van de Syrische staatstelevisie, 25 augustus 2013.

“Barack Obama, jij Amerikaans minderwaardig tuig, jij Amerikaanse schooier, jij hebt jouw zwarte volk verraden en jij hebt de eer van de zwarten niet gewroken die vervolgd werden in Amerika sinds de dagen van Kunta Kinte, die de Amerikanen hadden ontvoerd uit Mozambique [sic], tot aan de dagen van Malcolm X en Martin Luther King. De zwarten leden onder het onrecht dat hen door de blanken werd aangedaan en die u thans als slaaf gebruiken om [hun macht] uit te breiden over de Arabische wereld.

Ik zeg aan Barack Obama: Dit is Syrië, dus matig uw stem maar. Ik zeg tegen Obama: Dit is het Syrische leger, dus matig uw stem maar. Jij Amerikaans minderwaardig tuig, Syrië is niet het soort land dat kan worden binnen gevallen. Wat de chemische wapens en atoombommen betreft, zijn het [de Amerikanen] die de menselijkheid hebben vernietigd.

O Obama, ik vertel jou niet dat jij je eerst moet reinigen voordat jij over Syrië spreekt, omdat jij net zo onrein bent als jouw slaven in de schaapachtige Golfstaten, maar ik zeg je om toch een beetje zelfrespect te hebben.
Het Arabisch Syrische leger is een eervol leger, dat geen kinderen verwondt en niet vecht met chemische wapens.

De chemische wapens worden voorbehouden voor de Israëlische entiteit en voor Amerika als die het zouden wagen een voet op Syrische bodem te zetten.

Bij Allah, wij zullen hen uitroeien.

Bij Allah, op het ogenblik dat de Verenigde Staten er nog maar over denken om Syrië binnen te vallen – en dan spreek ik over de as van het verzet, die mij gemachtigd heeft om namens hen te spreken – zal de Galilea in het noorden van Palestina worden veroverd door het Libanese verzet, Iran zal de Straat van Hormuz sluiten en onze raketten staan klaar.
Het Syrische militaire opperbevel heeft de opdracht gegeven om op te rukken – als Syrië wordt aangevallen, zullen wij de Zionistische entiteit [Israël] uitroeien.

Er bestaat een principe dat ik heb geleerd tijdens mijn werk voor de media voor meer dan een kwarteeuw: de Verenigde Staten zijn een leugenachtig land van bastaarden. Wanneer het spreekt over oorlog, dan wil het vrede en andersom.

Je kunt de Amerikanen niet vertrouwen. De schaapachtige emirs van de Golf vertrouwden Amerika omdat ze zich dubbel plooiden in overgave. Sommigen van hen zijn zo vet geworden dat ze op hun knieën moeten gaan zitten en de anderen – ik heb geen flauw idee wat met hen is gebeurd. Ze zijn zo verwijfd geworden dat ze hun onafhankelijkheid hebben verkocht.

Op dit punt zou ik een directe boodschap willen richten tot Bandar bin Sultan, die de Saoedische inlichtingendiensten leidt: ‘Speel niet met vuur.’ Trouwens, in de Indische taal betekent Bandar aap.

Wij willen Barack Obama niet – die slaaf, die de eer van de zwarten ten dienste heeft gesteld van de neocons [neoconservatieven] – om aan een somber einde te komen. Als je komt, zullen wij je vernietigen. We hebben verrassingen in petto.

Dit is de taal van David Cameron en Barack Obama. Beiden zijn bastaard kinderen. Echt. Barack Obama beweert afgestudeerd te zijn aan de Harvard Law School, maar hij weet helemaal niets van de wet. Hij slacht de Pakistanen af met drone aanvallen in Pakistan en Afghanistan. En wat David Cameron betreft – we zouden hem naar Kameroen in Afrika moeten sturen, om opgegeten te worden door een stam kannibalen, die ons zouden verlossen van zijn kwaad.

We zouden hen graag willen herinneren dat wij ook 10.000 mensen hebben die naar het martelaarschap verlangen. Wanneer de eerste Amerikaanse eenheden Jordanië binnentrekken – u kunt zich amper voorstellen hoeveel van hen zullen gedood worden.

In alle eerlijkheid, als ik over chemische bommen zou beschikken, zou ik ze afwerpen boven de Arabische Liga. Bij Allah, als ik nucleaire of chemische wapens zou hebben, zou ik ze afwerpen op de Arabische Liga in Caïro.”

Eén reactie op “Syrische televisie: de chemische wapens worden bewaard om Israël uit te roeien

-- Reacties gesloten.