• Woensdag, 20 September 2017
  • 29 Elul, 5777

Likoed Nederland

De Joden vermoordden Arafat – en Mohammed

Woensdag, November 13, 2013

De Palestijnse minister van Religieuze Zaken Al-Habbash in een preek op de officiële Palestijnse televisie, 8 november 2013.

Uit een door de Palestijnen betaald onderzoek blijkt dat het niet uitgesloten is dat Arafat vermoord is. Maar gezien de verstreken tijd zijn de aanwijzingen uiterst zwak, en zeggen feitelijk weinig.
Zo stelt ook de Nederlandse toxicologe Atie Verschoor bij de NOS.

Dat weerhoudt de Palestijnse Autoriteit er niet van om te stellen dat Arafat door de Joden is vergiftigd en niemand daar meer aan twijfelt. Net zo min als men gelooft dat de Joden ook Mohammed hebben vermoord.
Dat was vast ook al met Polonium!

 

De Palestijnse minister van Religieuze Zaken Al-Habbash:

“Jasser Arafat stierf als martelaar. We hebben niet de geringste twijfel dat zij (de Joden) hem op de een of andere manier gedood hebben, dat ze hem vermoord hebben.

Zelfs de Boodschapper van Allah [Mohammed] hebben ze vergiftigd.
Toen hij stervende was, zei hij tegen zijn vrouw Aisha: ‘Ik voel dezelfde pijn die ik voelde door het gif dat ik at in Khaibar’ (Joods dorp). Vergif dat hij te eten kreeg in Khaibar. Hij bleef de pijn voelen tot hij stierf. ‘Ik voel dezelfde pijn die ik voelde door het gif dat ik at in Khaibar.’

Wees tevreden, oh geweldige, oh martelaar Arafat, dat je vermoord bent op dezelfde manier als Allah’s boodschapper werd gedood.

We twijfelen er niet aan, en ik denk niet dat er een iemand onder ons bestaat die de geringste twijfel heeft dat Arafat werd vermoord.

Diep van binnen weten we allemaal wie hem heeft vermoord.”

-- Reacties gesloten.