• Zondag, 22 Oktober 2017
  • 2 Heshvan, 5778

Likoed Nederland

Het graf van Jezus is het bewijs – Palestijnen bestaan 2.000 jaar

Donderdag, December 26, 2013 / Last Modified: Vrijdag, December 27, 2013

De burgemeester van Ramallah Musa Hadid in een uitzending van de officiële televisie van de Palestijnse Autoriteit, 6 mei 2013.

De Palestijnen zijn sterk in het verkrachten van de historie: Geen Joodse geschiedenis in Jeruzalem, Mozes was een moslim, er is al duizenden jaren een Palestijns volk. Maar het merkwaardigst is misschien toch wel het claimen van Jezus als Palestijn, wat ook president Abbas deze week weer deed.

Net alsof niemand weet dat Jezus een Jood was. De burgemeester van Ramallah vertelt de onzin in het kwadraat: omdat Jezus een Palestijn was, is hij het bewijs dat Palestijnen al duizenden jaren bestaan…..

Het lijkt er op dat de Palestijnen hebben gemerkt dat linkse naïevelingen al hun leugens toch wel voor zoete koek slikken, dus dat ze met die leugens steeds verder kunnen gaan.

Burgemeester van Ramallah Musa Hadid:

“In de Kerk van het Heilig Graf is het graf van Jezus.

Dat toont aan dat de connectie aan van onze Palestijnse natie met Jeruzalem al duizenden jaren oud is [omdat Jezus een Palestijn was].

Het is voor de hele wereld duidelijk dat wij – de zonen van de Palestijnse natie die tot het Christendom behoren – de oorspronkelijke zonen van de Palestijnse natie zijn. Wij waren duizenden jaren de inwoners van dit land. Degenen die uit Europese landen *) kwamen zijn de indringers in deze regio.”

 

*) Ook dit is een Palestijns fabeltje; 61% van de Joodse Israëli’s heeft Arabische voorouders.

-- Reacties gesloten.