• Dinsdag, 24 Oktober 2017
  • 3 Heshvan, 5778

Likoed Nederland

Sluit Starbucks – vanwege hun Joodse koningin!

Woensdag, December 25, 2013 / Last Modified: Dinsdag, Oktober 4, 2016

Gedeelte van een toespraak van de Egyptische geestelijke Safwat Higazi, uitgezonden op het Egyptische Al-Nas TV op 25 januari 2009.

Dit filmpje is al een paar jaar oud, maar wij wilden u het niet onthouden, omdat het een klassieker is: het is een grote hit op Youtube (het staat in de top-5 van de meer dan duizend Memri-vertalingen; meer dan een half miljoen kijkers). Het is een kampioen van de jodenhatende nonsens zoals die in het Midden-Oosten rond gaat.

 

Safwat Higazi:

“Vandaag wil ik het hebben over het Starbucks café. Starbucks is te vinden in Mekka, in Medina, tegenover de Koning Abdul Aziz poort in Mekka, tegenover de Al-Majid poort in Medina en ook in Caïro. Starbucks is overal te vinden, met dit logo.

Dit is het Starbucks-logo. Heeft iemand van jullie zich ooit afgevraagd wie deze vrouw met een kroon op haar hoofd is? Waarom moeten wij Starbucks boycotten?

Ik zal het vertellen, zodat je te weten komt waarom je dit bedrijf zou moeten boycotten, en waar dit logo staat voor. Ik heb gezegd, dat het niet genoeg is om nooit meer dit café binnen te gaan. Het is niet genoeg om nooit meer deze koffie te drinken. Je moet ook mensen aansporen om nooit daar naar binnen te gaan.
Maar niemand moet er stenen naar binnen gooien, de zaak vernielen of tot de grond toe afbranden.

Het meisje in het Starbucks-logo is koningin Esther. Weet je wie koningin Esther was en welke kroon zij op haar hoofd heeft? Het is de kroon van het Perzische koninkrijk. Deze koningin is de koningin van de Joden.

Zij wordt genoemd in de Thora, in het boek Esther. Het meisje dat je ziet is Esther, de koningin van de Joden in Perzië. De kroon die je ziet is de kroon van het Koninkrijk van Xerxes. Deze koning gaf het bevel dat de zeven mooiste meisjes in het koninkrijk naar hem moesten worden gebracht. Dus hielden ze wedstrijden en audities en selecteerden de zeven mooiste maagden. Een van hen was de joodse Esther, wiens oom Mordechai. – of eigenlijk, het was de broer van haar neef – een schurk was. Het was Mordechai die het complot bedacht.
Esther was een van de zeven meisjes die naar koning Xerxes in het paleis gebracht werden. Toen de heel mooie Esther aan koning Xerxes werd getoond, veroverde zij zijn hart, en hij koos haar als zijn koningin. Hij plaatste een kroon op haar hoofd. De kroon die u hier ziet is de kroon van het koninkrijk van Xerxes, en dit is Esther, die koningin van Perzië werd, in plaats van koningin Vasthi.

Wij willen dat Starbucks gesloten wordt in de gehele Arabische en islamitische wereld.
Het is onvoorstelbaar dat in Mekka en Medina de afbeelding van koningin Esther getoond wordt.

Is het niet ongelooflijk dat in Mekka, Medina, Caïro, Damascus, Koeweit en in de hele islamitische wereld de afbeelding hangt van de mooie koningin Esther, met een kroon op haar hoofd, en dat we haar producten kopen? We willen dat Starbucks gesloten wordt in de hele Arabische en islamitische wereld.
Wij willen dat het gesloten wordt in Mekka en in Medina. Ik smeek het Koning Abdallah bin Abd Al-‘Aziz, de Bewaarder van de Twee Heilige Moskeeën.

Het is ondenkbaar dat in Mekka en Medina de afbeelding hangt van koningin Esther, de koningin van de Joden.”

 

NB Andere zaken die een Joods complot zijn:

 

-- Reacties gesloten.