• Donderdag, 19 Oktober 2017
  • 29 Tishri, 5778

Likoed Nederland

Zionistische zwijnen slaan weer toe – dodelijk

Maandag, Januari 6, 2014 / Last Modified: Zondag, Februari 1, 2015

Door Nasouh Nazzal, correspondent van Gulf News. Gulf News is een Engelstalige krant voor de Arabische olie staten, volgens Forbes een van de belangrijkste nieuwssites van de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika. Vertaling: Likoed Nederland, 6 januari 2014.

zwijnen

Al eerder besteedden wij aandacht aan de vermeende manipulatie van de dierenwereld door Israël. Behalve radiografisch bediende haaien en spionerende vogels duikt geregeld het fabeltje op dat Israëli’s varkens zouden fokken, alleen om Palestijnse landbouwproducten te vernielen.

Totale nonsens uiteraard, varkens zijn voor Joden (ook) onreine dieren en die varkens zouden net zo goed de oogst van Israëli’s opeten. In werkelijkheid gaat het dan ook niet om gefokte, maar om wilde varkens.

Toch bracht Gulf News weer een dergelijk bericht. Dit keer is het verhaal zelfs nog onzinniger, de varkens zouden zijn losgelaten tijdens de recente sneeuwstorm, toen de oogst dus juist met sneeuw bedekt was.

En volgens Gulf News waren de varkens dit keer nog gemener gefokt, ze lieten de Palestijnen op elkaar schieten!

 

Nasouh Nazzal, correspondent van Gulf News:

“Een Palestijnse jongen werd per ongeluk doodgeschoten door zijn neef op zaterdagavond, toen een groep jonge Palestijnen probeerden om hun dorp te verdedigen tegen een kudde wilde varkens. Deze waren vrijgelaten door Israëlische kolonisten tijdens de sneeuwstorm die Palestina sinds afgelopen dinsdag teistert.

De 19-jarige Yousri Mohammad Nayef Al Deek – uit het dorp Kafr Al Deek, vlakbij Salfit – werd doodgeschoten, door een kogel in zijn hart. Die kogel was afgevuurd door zijn neef en buurman Majd Ahmad Abdul Karim Al Deek.

Lokale bronnen in Kafr Al Deek vertelden Gulf News dat de Israëlische kolonisten gebruik hebben gemaakt van het slechte weer om een groep wilde varkens vrij te laten, om de Palestijnse boerderijen en woningen in het dorp aan te vallen.

De bronnen voegden eraan toe dat een groep Palestijnse jongeren gewapend met oude geweren meteen naar de wilde varkens toegingen om deze te bestrijden, maar dat de regen en sneeuw hen een goed zicht ontnam. In de paniek werd het slachtoffer doodgeschoten.”

 

Gerelateerd – eerdere Arabische fabeltjes met dieren:

-- Reacties gesloten.