• Vrijdag, 22 September 2017
  • 2 Tishri, 5778

Likoed Nederland

Fatah van ‘gematigde’ Abbas pleegt opnieuw terreur

Woensdag, Juli 16, 2014 / Last Modified: Dinsdag, Mei 30, 2017

Video’s van de Al-Aqsa Brigades, de terreurorganisatie van Fatah. Van 11 tot 15 juli geplaatst op het internet.

Ook vier terreurorganisaties van Fatah, de regeringspartij van de ‘gematigde’ president Abbas, vuren raketten af op Israëlische burgers en plegen daardoor oorlogsmisdaden.

Ze zijn daar trots op, gezien bovenstaande video.

Dit wordt ondersteund vanuit de leiding van Fatah. Zo verscheen op 10 juli 2014 op de officiële Facebook pagina van Fatah een video waarin vrouwelijke terroristen – die Israëlische kinderen hebben vermoord – worden verheerlijkt, zie hieronder.

Wij schreven al eerder dat dit moet betekenen dat Nederland de massale ‘ontwikkelingshulp’ aan de Palestijnse eenheidsregering van Hamas en Fatah moet staken.
Van dat geld krijgen Fatah en Hamas hun salarissen.
Over de betrokkenheid bij terreur van de Palestijnse eenheidsregering en Fatah hebben de PVV, de SGP, de CU en de groep Bontes-Van Klaveren eind vorige week reeds Kamervragen over gesteld.

Het kan niet zo zijn dat Nederland oorlogsmisdaden financiert.

 

maxim aanslagRavage in het Maxim strandrestaurant

 

Vertaling:

Vrouwelijke strijder: “Roger. Roger.”

Verslaggever: “Een ander aspect van de rol van de Palestijnse vrouw op alle gebieden wordt hier getoond. Ze is niet alleen de partner van de man in het huiselijk leven, maar zijn metgezel waar hij ook is; op het slagveld is zij aan zijn zijde in de vuurlinie. Zij vervult een actieve rol in de opleiding van generaties van strijders, die het ‘onoverwinnelijke’ leger confronteren.
Met wilskracht die sterker is dan bergen, scheiden deze jonge vrouwen van hun kinderen, verlaten hun woning verlaten en gaan naar het slagveld. Zij dragen lijkwades om te vechten in de rangen van de Palestijnse strijd in de Gazastrook.
Ze streven ernaar om daardoor een belangrijk deel te worden van de weg van de Jihad en de strijd – de weg van Dalal Mughrabi, Hanadi Jaradat en Reem Riyashi.
Um Salim is lid van de Al-Aqsa Martelaren Brigades [Fatah]:”

Vrouwelijke strijder: “Wij zijn jonge vrouwen, maar we kunnen het onmogelijke verrichten …
Wij ondersteunen onze jongens, onze mannen en onze leiders om Palestina te bevrijden, langs de weg van leider Yasser Arafat.
Wij zijn de zusters van Dalal Mughrabi.
We zullen doorgaan met die weg op te gaan.”

Verslaggever: “De vrouw in Palestina is niet langer een gevangene van haar huis of het werk, maar vormt het fundament van de opvoeding van generaties en de nederlaag van de bezetting.”

 

NB Dalal Mugrabi viel twee Israëlische lijnbussen aan. Er vielen 38 doden, waarvan 13 kinderen.
Hanadi Jaradat pleegde een zelfmoordaanslag op een strandrestaurant – 21 doden, waarvan 5 kinderen.
Reem Riyashi deed voor of ze invalide was zodat ze niet gefouilleerd werd, pleegde een zelfmoordaanslag op een grenspost – 4 doden.

-- Reacties gesloten.