• Zaterdag, 23 September 2017
  • 3 Tishri, 5778

Likoed Nederland

De Joden zijn verzameld in Israël, zodat zij makkelijker afgeslacht kunnen worden

Dinsdag, Augustus 26, 2014 / Last Modified: Dinsdag, Oktober 4, 2016

Gedeelte van een vrijdagse in preek in Khan Yunis in de Gazastrook van de islamitische geestelijke sjeik Mohammed Abu Rajab, alias Qa’qa. Uitgezonden op Al-Aqsa televisie (Hamas, Gaza) op 22 augustus 2014.

Heel instructief filmpje van Hamas, voor degenen die Hamas vergoelijken door te zeggen dat Hamas gedreven wordt door ‘terechte grieven’, en niet door zou door islamitisch geïnspireerde Jodenhaat.
De islamitische geestelijke sjeik Mohammed Abu Rajab:

“De zionisten komen samen, uit alle hoeken van de wereld, in Jeruzalem en omgeving. Ze bezetten en plunderen het land, zodat de belofte van Allah uit zal komen:

‘Wij brengen u in groten getale samen, zodat het gemakkelijker zal zijn om u af te slachten en te doden’.

O Zionisten, jullie weten dat dit waar is. Jullie weten dit, dat je verblijf hier slechts tijdelijk is.
Jullie wonen hier, maar jullie ogen zijn gericht op de luchthavens.

Weet dat Jihad omwille van Allah niet afhankelijk is van een persoon. Anders zou de verspreiding van de islam hebben opgehouden met de dood van de profeet. Echter, na de dood van de profeet Mohammed, bereikte het licht van de islam de grenzen van Frankrijk en China. Onze Jihad is niet afhankelijk van individuele personen.

O schurken, laat mij een persoonlijk bericht aan jullie geven. Dit is een persoonlijk bericht aan de commandanten van het laffe leger. Ik heb een zoon van twee en een half jaar oud. Netanjahoe en Yaalon, jullie hebben dit gedrag aangemoedigd in onze kinderen, dus verwacht hun woede.

Mijn zoon is twee en een half jaar oud, broeders. Als jullie hem willen zien, kan ik hem showen. Zijn favoriete speeltje is zijn teddybeer. Voor de oorlog gebruikte hij die om mee te knuffelen en te spelen, broeders.
Maar nu is de teddybeer veranderd [in de vijand]. Elke dag zegt mijn zoon: “Waar is de soldaat?” Hij draagt hem op zijn rug, met een speelgoedpistool in zijn hand. Hij gaat door het huis, om deze [ontvoerde] soldaat te verbergen.

Kun je daar tegenop? Nee, dat kan niet.
Wij bereiden een leger voor jullie voor waar je niet tegenop kan. Wij wachten op de vervulling van de belofte van Allah.

Wij zijn trouw aan de gelofte die wij hebben gedaan, o Profeet van Allah.
Dit is een belofte van trouw tot de dood, o Profeet van Allah.
Wij hebben trouw beloofd aan u en aan de commandanten van de Jihad – aan Deif, aan Al-Attar en aan Abu Shamalah.
Wij hebben toegezegd aan de commandanten van de Jihad en de strijd om te sterven voor de zaak van Allah.”

abu rajab

-- Reacties gesloten.