• Maandag, 23 Oktober 2017
  • 3 Heshvan, 5778

Likoed Nederland

Wij voeden onze kinderen op om de Joden uit te roeien

Maandag, Augustus 25, 2014 / Last Modified: Dinsdag, Oktober 13, 2015

Gedeelte van een toespraak van de leider van de Moslim Broederschap in Koeweit, Tareq Al-Suwaidan, uitgezonden op Al-Aqsa televisie (Hamas, Gaza) op 1 augustus 2014.

Een erg instructieve toespraak voor mensen die nog niet inzien dat ISIS en Hamas exact dezelfde doodscultus propageren: ze wensen zichzelf dood, als islamitisch martelaar in de strijd tegen ‘ongelovigen’.
En uiteraard moeten die ‘ongelovigen’ ook dood.

 

De toespraak van Tareq Al-Suwaidan:

 

“Zonder twijfel is het bloed dat [in Gaza] vloeit ons dierbaar.

Maar er is toch voordeel: de doden aan van onze kant zijn in het Paradijs, en de doden van hun kant zijn naar de hel.

Wij zijn niet bang van het martelaarschap.
Nog niet zo lang geleden, schreeuwde u het uit: “De dood voor Allah is onze meest verheven wens” (de slogan van de Moslim Broederschap)

U kreeg de dood die u wou.

Wij hebben geen probleem met de dood.
Wij zijn niet zoals de kinderen van Israël: “En je zult met zekerheid merken dat het de mensen zijn die het meest naar het leven verlangen.” (citaat uit de Koran)

Terwijl wij verlangen naar de dood en martelaarschap. Alle moeders – vooral de moeders in Palestina, maar elke moeder in de [islamitische] natie, niet alleen die in Palestina – moet haar kinderen opvoeden met haat voor de kinderen van Zion.

Wij haten hen en zij zijn onze vijanden.

Wij zullen deze haat planten in hun zielen [van onze kinderen], zodat er een nieuwe generatie zal opgroeien, die hen van de aarde zal wegvagen.”

 

Tareq Al-Suwaidan

 

 

-- Reacties gesloten.