• Zaterdag, 21 Oktober 2017
  • 1 Heshvan, 5778

Likoed Nederland

Palestijnse specialiteit

Donderdag, September 18, 2014 / Last Modified: Zondag, September 21, 2014

Door Israellycool. Vertaling: Simon de Koning, 18 september 2014.hamas raket

Je kunt niet anders dan het toegeven: de Palestijnen zijn erin geslaagd om het grootste deel van de goedgelovige Westerlingen van hun zaak te overtuigen:

  1. Want zelfs nadat Israël meer dan 90% van het land dat het had veroverd, terug heeft gegeven, terwijl meer dan 90% van de Arabische wereld weigert Israël te accepteren, zou het hoofdprobleem zijn dat Israël land bezet, in plaats van dat de Arabieren weigeren om Israël te accepteren.
  2. Gazanen zouden lijden onder een blokkade, maar desondanks kunnen zij toch op de een of andere manier beschikken over materialen om 10.000 raketten en meer dan honderd tunnels te bouwen, om daarmee dodelijke terreuraanslagen te kunnen plegen.
  3. Als Israël zich nou maar zou terugtrekken dan konden we elkaar allemaal de hand geven en verder nog lang en gelukkig leven, terwijl de feiten aantonen dat nadat Israël zich voor 100% had teruggetrokken uit Libanon en Gaza, die gebieden die kans gebruikten om oorlogen te beginnen.
  4. Hoewel Israël zich er bij heeft neergelegd om slechts een klein gedeelte van het historische Joodse land te bezitten, worden zij als vreemdelingen in de regio beschouwd.
  5. Hoewel Arabieren in Israël actief zijn actief in alle facetten van de Israëlische samenleving, van het Hooggerechtshof en de politiek tot cultuur en sport, terwijl de Arabische wereld ongeveer 800.000 Joden heeft verdreven en nu vrijwel ‘Judenrein’ is, na eeuwen van Joodse aanwezigheid, zou toch Israël de apartheidsstaat zijn.
  6. Hoewel Hamas gebruik maakt van scholen en ziekenhuizen om daarin hun tunnels te bouwen, hun wapens te verbergen, en raketten af te schieten, zou Israël toch op de een of andere manier verantwoordelijk zijn voor de tragische burgerdoden die daar vallen.
  7. Palestijnen zouden eigenlijk Hamas niet willen, maar alleen maar vrede willen, terwijl ze in werkelijkheid bij verkiezingen Hamas aan de macht hebben gestemd.

Wanneer ik iemand zoek voor mijn afdeling marketing, moet ik maar een Palestijn aannemen.
Die zijn erg goed!

-- Reacties gesloten.