• Woensdag, 18 Oktober 2017
  • 28 Tishri, 5778

Likoed Nederland

Hamas: Hitler deed het juiste

Donderdag, Januari 22, 2015 / Last Modified: Dinsdag, Oktober 4, 2016

Palestijnse imam sjeik Iyad Abu Funun in een uitzending van Hamas Al-Aqsa televisie, uitgezonden op 28 december 2014.

In het Handvest van Hamas staat dat het een islamitische plicht is om de Joden uit te roeien.
Dus had volgens de Hamas televisiezender Hitler ook volkomen gelijk dat hij dat ook nastreefde.

Interessant om te weten voor de mensen die denken dat er met het neonazistische Hamas wel te praten zou zijn, of dat het een ‘verzetsbeweging’ zou zijn.

Jews-spread-corruption

Hieronder de vertaling van de uitzending met de islamitische imam, sjeik Iyad Abu Funun:

“De Europeanen beseften dat als de Joden in Europa te blijven, dat zou leiden tot ernstige verderfelijkheid. Zij wilden zich dus van hen af. De Joden zijn van nature verdorven mensen, die overal ellende aanrichten. In welk land zij ook kwamen, gedroegen zij zich op hun kwalijkst.

Een logische vraag is: Waarom heeft Hitler een aantal Joden vernietigd? Het aantal wordt nog betwist. Waarom deed hij dat? Dit is een belangrijke kwestie.

Als de Joden respectabele, keurige mensen waren geweest, die anderen met respect behandeld was geweest, zou hij dat niet gedaan hebben.

Zelfs in de tijd van de profeet Mohammed – waarom heeft de profeet Mohammed hen verbannen? Omdat zij steeds agressief werden.

De Joden van de Banu Qainoeqa stam schonden de eer van een islamitische vrouw en doodden een islamitische. De Joden van de Banu Qurayza stam pleegden verraad. De Joden van de Banu Nazir stam probeerden de profeet Mohammed te vermoorden.
Zo zien wij dat de verderfelijkheid diep geworteld is in dat volk. Dat is de reden waarom Europa zich van hen wilde ontdoen.

Europa en de zionisten konden dit land niet innemen, zolang de islamitische natie bestond.
Een van de meest belangrijke dingen die ik mij herinner is dat de Europeanen de zionisten verschillende gebieden in de wereld aanboden: in Centraal-Afrika, Oeganda, Niger, Brazilië, Argentinië, en elders. Ze gaven hen de keuze, en de zionisten zeiden: “Wij willen het Beloofde Land, Palestina.”

Dus toen de Oostenrijkse journalist Herzl, de grondlegger van de zionistische beweging, sprak met sultan Abdul Hamid ging, deed hij dat als journalist. Stel je voor, hij vroeg tijdens het interview met sultan Abdul Hamid: “Hoe zou u het vinden als u ons Palestina geeft, en wij alle schulden van de Islamitische Staat [het toenmalige Turks-Ottomaanse rijk] betalen?”

Dit was dus geen simpele samenzwering. Zoals wij nu weten, was het een samenzwering door de grootmachten en door de internationale gemeenschap tegen de islamitische staat.”

 

Gerelateerd:

-- Reacties gesloten.