• Woensdag, 20 September 2017
  • 29 Elul, 5777

Likoed Nederland

Israëlische beha’s blijken dodelijk wapen

Maandag, April 13, 2015 / Last Modified: Zaterdag, Oktober 8, 2016

Artikel in het kader van ‘ongehoord Arabisch nieuws’, 13 april 2015.

Israelische beha

U dacht alle complottheorieën over Israël al te kennen?

De door Israël op afstand bestuurde haaien, de paniek zaaiende paprika’s, de spionerende eekhoorns en de Israëlische meisjes die er op uit gestuurd worden om Aids verspreiden?

Toch wist u waarschijnlijk nog niet van de dodelijke Israëlische beha’s!

De Egyptische website Nmisr.com rapporteert over deze nieuwste duivelse Israëlische vondst om de Arabische wereld te gronde te richten. Het meldt:

“Een schandaal: Joden maken onze vrouwen tot hun doelwit door hun beha. Er is echter geen macht dan die van Allah.

Ja, geliefde broeders, de zionistische beweging gebruikt kwaadaardige methoden om uw zus, uw moeder en uw vrouw tot doelwit te maken!

Een islamitische vrouw ging lingerie kopen in Algerije en kocht een kwaliteitsbeha die haar heel gelukkig maakte. Maar toen zij thuis was en zij hem uitprobeerde, voelde zij iets hards in de cup. Ze knipte die open en er zat een klein zakje in.

Zij nam het zakje mee naar een dokter voor onderzoek, en die vertelde haar dat er een mysterieuze substantie in zat – vast een stof die kanker veroorzaakt.”

U begrijpt het: volgens Egyptenaren moet de beha wel giftig zijn als er een zakje in zit en moet dat dan wel een Joods complot zijn.
Zelfs al is op de begeleidende foto te lezen dat het merk Chinees is: “Zhou underwear”. Maar dat moet dan wel zionistische desinformatie zijn.

De website roept op om het bericht over dit nieuwe verschrikkelijke Israëlische complot zo ruim mogelijk te verspreiden, zodat iedereen gewaarschuwd wordt.

Bij deze.

 

female soldiers gazaDit is wel dodelijke Israëlische vrouwelijkheid

 

Andere zaken die een Joods complot zijn:

Eén reactie op “Israëlische beha’s blijken dodelijk wapen

  1. […] Dodelijke beha’s. […]

-- Reacties gesloten.