• Donderdag, 19 Oktober 2017
  • 29 Tishri, 5778

Likoed Nederland

Palestijnse televisie: Joden zitten achter penisvergroting

Zondag, Augustus 2, 2015 / Last Modified: Dinsdag, Oktober 4, 2016

Persbericht van Likoed Nederland, 30 juli 2015.

De antisemitische beschuldigingen op de Palestijnse televisie worden alsmaar extremer.

Op 12 juni 2015 zond de officiële televisie van de Palestijnse Autoriteit op 12 juni 2015 een ‘islamitische les’ uit.

Daarin werden ‘de Joden’ beschuldigd van het stimuleren van penisvergroting en seksuele verlangens tot het verspreiden van drugs – allemaal om de moslims te gronde te richten.

Dit is de Jodenhaat, zoals die wordt uitgedragen door een islamitische geestelijke op de officiële televisiezender van de Palestijnse Autoriteit. Hij beroept zich op de Koran om de slechtheid van Joden aan te tonen.

De televisiezender staat onder controle van de Palestijnse president Abbas, die volgens velen in het Westen zo gematigd is.

En die daarom royaal ‘ontwikkelingshulp’ krijgt van de Nederlandse belastingbetaler. Waarmee dus ook deze televisiezender in staat wordt gesteld om antisemitische drek te verspreiden.

Ondanks dat de Tweede Kamer al vier jaar geleden heeft verklaard dat die hulp zou stoppen als de Palestijnse ophitsing tegen Joden door zou gaan.
Een terecht voornemen, want deze ophitsing is ook nog eens volledig in strijd met de Oslo-vredesakkoorden, waarin de Palestijnse Autoriteit zich juist verplicht heeft tot ‘vredeseducatie’.

Overigens maakt dit soort uitzendingen duidelijk dat het Arabisch-Israëlische conflict niet over land gaat, maar geworteld is in Arabische haat tegen mensen van een ander geloof – net als bij alle andere conflicten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Die is wijd verbreid en wordt vaak gesteund door de overheid en de islamitische geestelijkheid, zoals deze Palestijnse uitzending laat zien. Dit in tegenstelling tot de – ook afschuwelijke – haat en (zeldzame) geweld van Joodse extremisten, die door de eigen overheid wel wordt veroordeeld en bestraft.

 

Klik hier voor meer Jodenhaat op de Palestijnse en Arabische televisiezenders.

 

Hamato

 

De vertaling van een gedeelte van de les van sjeik dr. Imad Yaaqub Hamatu:

“Ons conflict met Israël is een conflict tussen geest en materie. De wereldwijde media van Israël hebben zich uitgebreid.

Het heeft zijn oorlog tegen de Arabieren en moslims gelanceerd, door het verspreiden van een seksrage over de hele wereld.
Zoals ik al zei in een vorige les, heeft Israël zijn toevlucht genomen tot deze seksrage, om alle soorten van inzet te verpletteren bij de Arabieren en de moslims. Alles is dood onder de moslims, behalve hun driften.
Dat is de reden waarom wij allerlei gruwelen en schaamteloosheid beginnen te zien op vele tv-kanalen.

Wij zien advertenties voor penisvergroting en voor allerlei dingen, die schandelijk en beledigend voor onze geest zijn.

Waarom is dit? Dat is, zoals gezegd in de Koran, omdat de Joden de mensen van de materie zijn, niet die van de geest.

Deze mensen geloven niet in de spirituele wereld. Zij beschouwen spiritualiteit – alleen materiële dingen hebben voor hen waarde.
[De Koran zegt]: “Gij zult hen vinden bij de mensen die het meeste popelen om leven te beschermen.”
De Koran zegt niet “hun leven”, maar gewoon “leven”, het leven van welke aard – het leven in de vuilnisbak, een leven van lafheid. Ze zijn alleen bezig met in leven blijven.

Als de 19e eeuw de eeuw was van het atheïsme, en de 20e eeuw de eeuw was van het twijfelende atheïsme, is de 21ste eeuw de eeuw van de terugkeer naar spiritualiteit.

Welke geestelijke bijdrage kan de moslims vandaag bieden aan de verloren en gekwelde naties, die wentelen in een wereld van ellende en criminaliteit?

Wat heeft Israël bijgedragen aan de wereld, met uitzondering van morele verdorvenheid en de verslaving aan drugs?

In een vorige les heb ik verteld dat er een eenheid bestaat in de CIA, de zogenaamde eenheid voor het besturen van de wereldwijde stemming. Ze kijken naar de kaart en beslissen welke [drug] geschikt is voor Gaza, Jordanië of Syrië. Misschien Tramadol? Gelukspillen, misschien? Hallucinogenen?

Die worden geproduceerd in India, door Israël geïmporteerd, en hier verspreid via de Sinai. Dan verspreiden zij die in de hele regio, om onze zonen te beroven van elk restant van morele waarden.”

 

Hierboven een compilatie hoe Palestijnse kinderen worden geïndoctrineerd met geweldsverheerlijking en Jodenhaat.

 

Andere zaken die een Joods complot zijn:

-- Reacties gesloten.