• Dinsdag, 26 Maart 2019
  • 19 Adar II, 5779

Likoed Nederland

Islam zal de wereld veroveren

Woensdag, September 30, 2015 / Last Modified: Zondag, December 31, 2017

Preken in de Al-Aqsa moskee op de Tempelberg in Jeruzalem, 6 en 24 juli 2015.

Momenteel komt  telkens de boodschap dat de moslims het Westen zullen vernietigen en de wereld zullen veroveren.
Dit klinkt keer op keer van (volgens moslims hun derde heilige plek) de Al-Aqsa moskee op de Tempelberg in Jeruzalem.

Veel moslims zijn er van overtuigd dat het Westen zwak is en dat dit de kans is om de islamitische wereldheerschappij te vestigen.
Te beginnen met de vernietiging van Israël uiteraard.

Daarom zou het Westen juist pal achter Israël moeten staan.

 

abu abdallah

 

De vertaling van een gedeelte van de toespraak in de Al-Aqsa Moskee van Sjeik Mohammed Abed, ook bekend als Abu Abdallah op 6 juli 2015:

“Vanaf hier, vanuit het land van de nachtelijke reis van de Profeet, legers zullen vertrekken om Rome te veroveren, om Constantinopel te heroveren en de symbolen Washington en Londen.

Dat is Allah’s belofte aan zijn Profeet: Islam zal de hele aarde regeren.”

De vertaling van een gedeelte van de toespraak in de Al-Aqsa Moskee sjeik Ahmad Al-Dweik in Al-Aqsa Moskee op 24 juli 2015:

“Wij zeggen tegen Iran, tegen de VS, en aan anderen: Allah heeft de overwinning en eer te beloofd aan de islamitische natie. Allah heeft beloofd om het islamitische kalifaat te herstellen, of de VS, Iran en de regionale machten het leuk vinden of niet.

O moslims, u moet weten dat dit de belofte van Allah is.

Het kalifaat zal tot stand komen en de atoombom zal worden geproduceerd. Het zal het nummer één land in de wereld zijn. Het zal tegen de Amerikanen strijden en het vernietigen.

Het Westen zal volledig geëlimineerd worden.

Allah heeft beloofd dat er een islamitische staat zou komen, en dat we ons zouden voorbereiden tegen het Westen met alle kracht en oorlogspaarden die wij zouden kunnen.

Om zo angst te brengen in de harten van de vijanden van de islam en van Allah, totdat we die zullen onderwerpen en de islam zal regeren.

 

-- Reacties gesloten.