• Zaterdag, 21 Oktober 2017
  • 1 Heshvan, 5778

Likoed Nederland

Allah wil dat moslims hun messen in de borst en de buik van hun vijanden steken

Maandag, November 16, 2015 / Last Modified: Donderdag, November 19, 2015

Toespraak van de voormalige Palestijnse ‘minister van Binnenlandse Zaken’ van Hamas Fathi Hammad op Al-Aqsa televisie (Hamas, Gaza) op 19 oktober 2015.

Alle moslimfundamentalisten willen hetzelfde: Jihad en slachting van ongelovigen.

Wat dat betreft is er geen enkel verschil tussen IS en Hamas.

Voor wie daar nog aan mocht twijfelen, maakt deze uitzending van Hamas dat duidelijk.

 

koran knife

 

De vertaling van een gedeelte van de toespraak van de voormalige Palestijnse ‘minister van Binnenlandse Zaken’ van Hamas Fathi:

“Allah heeft een onherroepbare belofte gedaan: om de Joden te vervolgen – die moordenaars van de profeten, die bloedzuigers, die moordenaars van de martelaren en van iedereen die zichzelf opoffert.

Deze Intifada en deze Jihad zullen nooit stoppen, ondanks de veiligheidscoördinatie. Om niet te hoeven ingaan op de veiligheidscoördinatie, hebben we een kans om nu tot inkeer te komen, om terug te keren naar Allah, naar de Jihad, naar de mensen, om bloed te offeren.
Kom op, zijn er 70.000 geweren in de Westelijke Jordaanoever en 70.000 Palestijnen. Als jullie echte Palestijnen zijn, zul je zien dat deze wapens niet zijn voor gevangenen, niet voor vernietiging, niet om de Intifada levend te begraven. Als er islamitisch, Palestijns, Arabisch, Jihad bloed in je aderen stroomt, keer je je tegen hen [Israël].

Een moslim moet niet “gezionist” worden of “verjoodst”, of de schoenen van de joden en de christenen te dienen. Trek je niets aan van christenen, die kruisvaarders!
Dat is onmogelijk.

Moslims zijn geboren om machtig te zijn.

“Ik heb de duivel en de mens alleen gemaakt om Mij te aanbidden.” [citaat uit Koran].

Dat is om Jihad te voeren, uitsluitend om voort te gaan, uitsluitend om hun messen in de borst en de buik van hun vijanden te steken.

Wij zenden al onze liefde aan u, onze soldaten, die loyaal zijn aan het pad van de martelaren en het pad van de moordenaars van die moordenaars van de profeten.

Als Allah het wil, blijven wij op deze weg.

De tv-zenders – alle tv-zenders, en vooral de glorieuze Arabische Al-Jazeera televisie – Al-Jazeera televisie steunt alle kanalen van de Arabische opstand en vooruitgang.
Wij begroeten ook de radio en de pers, evenals de nieuwe media. We begroeten de Facebook van de Jihad, de Twitter van de Jihad, de WhatsApp van de Jihad. Wij groeten alles met Jihad in.

-- Reacties gesloten.