• Woensdag, 20 September 2017
  • 29 Elul, 5777

Likoed Nederland

Hoogste islamitische geestelijke van Abbas: de Palestijnse strijd is Allah tegen de duivels

Zondag, November 1, 2015 / Last Modified: Woensdag, November 4, 2015

Preek van Mahmoud Al-Habbash, the opperste sjaria-rechter van de Palestijnse Autoriteit en persoonlijk adviseur voor religieuze zaken van de Palestijnse president Mahmoud Abbas, uitgezonden op de officiële Palestijnse televisie op 23 oktober 2015.

De ophitsing van de Palestijnse Autoriteit van de Palestijnse president Abbas tegen Joden gaat maar door.

Zoals eerder aangetoond, gebeurt dit steeds vaker op islamitische grondslag en wordt de Jodenhaat steeds openlijker uitgedragen.
In deze preek van vorige week noemt de hoogste islamitische adviseur en opperste sjaria rechter van Abbas de Joden duivels en gaat het volgens hem bij het conflict tegen de Joden om een strijd tussen Allah en de duivel.
De partij van Abbas, Fatah, gaat zo steeds meer lijken op de moslimfundamentalistische Hamas.

Dat is diezelfde Abbas die twee dagen geleden in Den Haag dus glashard loog dat hij tegen ophitsing en geweld is.

Wat zal Abbas inwendig een pret hebben gehad dat hij de Tweede Kamerleden, ministers Koenders en Ploumen, premier Rutte en koning Willem-Alexander volledig in de maling kon nemen, zonder dat iemand hem met zijn leugens confronteerde.

 

habbash satan

 

De vertaling van de preek van Mahmoud Al-Habbash, the opperste sjaria-rechter van de Palestijnse Autoriteit en persoonlijk adviseur voor religieuze zaken van de Palestijnse president Mahmoud Abbas:

“Het conflict hier in Palestina tussen ons en de criminele bezetting en haar criminele leiders is een verdere manifestatie van onze beproevingen, een verdere manifestatie van het historische conflict tussen waarheid en leugen, tussen goed en kwaad.

Gedurende de geschiedenis moet er een conflict zijn tussen goed en kwaad.

Het goede wordt vertegenwoordigd door de profeten en hun aanhangers.
Het kwaad wordt vertegenwoordigd door de duivels en hun aanhangers, door de satans en hun aanhangers.

Dit is niet iets nieuws wat wij hier zeggen. Dit is een conflict tussen twee tegenpolen, goed en kwaad, tussen twee projecten: het project van Allah tegen het project van Allah.

Eén project verbonden is met Allah, volgens zijn wil – waarheid en goedheid – en een project verbonden met onderdrukking en satanisme, voor satanisme en vijandigheid, bezetting en barbarij.”

 

Hierboven: compilatie van de Palestijnse ophitsing in de afgelopen tijd.

 

-- Reacties gesloten.