• Dinsdag, 26 September 2017
  • 6 Tishri, 5778

Likoed Nederland

Partij van Palestijnse president Abbas: Israël pleegde aanslagen in Parijs

Donderdag, November 19, 2015 / Last Modified: Maandag, November 23, 2015

Artikel in het kader van ‘ongehoord Palestijns nieuws’, 19 november 2015.

israel paris 1Volgens Fatah hielp de Israëlische premier Netanjahoe IS bij de aanslagen in Parijs.

Het grootste Palestijnse dagblad Al-Hayat Al-Jadida – dat onder controle staat van de Palestijnse president Abbas – had een stompzinnig redactioneel commentaar in de krant van afgelopen zondag.

Het stelde:

“Het is geen toeval dat menselijk bloed ontplofte in Parijs op hetzelfde moment dat bepaalde Europese sancties zijn begonnen tegen producten uit de nederzettingen en terwijl Frankrijk het voortouw neemt in Europa richting de Veiligheidsraad inzake de tweestatenoplossing.
Dat zien de Israëli’s als een waarschuwing van plotseling gevaar uit Europa, waar de zionistische, bezettende onderneming is geboren.”

Mensen die niet weten hoe Arabieren verslingerd zijn aan complottheorieën zullen nauwelijks kunnen geloven dat een zinnig mens dergelijke nonsens kan opschrijven.

Maar Arabieren zijn wel verslingerd aan complottheorieën, omdat zij alleen zo kunnen verklaren waarom moslims zo veel minder succesvol zijn joden of christenen.
Dat kan toch niet, als je altijd te horen krijgt: “Allah Akbar” – Allah is groter (dan de God van andere geloven).

Palestijnen worden daarnaast ook nog eens dagelijks gehersenspoeld met de meest onzinnige haatfabels door hun imams, onderwijzers en media, zoals dit voorbeeld bewijst.

En natuurlijk hun leiders, de Palestijnse president Abbas voorop.
Zijn partij Fatah publiceerde op hun officiële Facebook pagina twee cartoons die ook Israël als dader aanwezen (zie de afbeeldingen).

Denkt u nu: lachwekkend, Palestijnen kunnen toch ook kritisch denken?

Het antwoord is: helaas niet.

Want deze haatzaaiende hersenspoeling heeft zijn uitwerking niet gemist.  Bij de vorige serie aanslagen in Parijs – op Charlie Hebdo en de Joodse supermarkt – bleek uit een opiniepeiling dat maar 8,7% dacht dat moslims achter aanslagen zaten. Daarentegen geloofde 84,4% dat Israël de aanslagen gepleegd had …

Wat is het dan toch diep triest dat een leugenaar en haatzaaier als Abbas vorige maand toch met alle mogelijk eer ontvangen door werd door premier Rutte, de ministers Koenders en Ploumen en koning Willem-Alexander.

 

israel paris 2Volgens Fatah plegen Joden terreur zoals IS

 

 

Recent gepubliceerd filmpje op de Facebook pagina van Fatah dat geweld en terreur promoot.

-- Reacties gesloten.