• Zaterdag, 23 September 2017
  • 3 Tishri, 5778

Likoed Nederland

Hoe ziet de Palestijnse kerstboodschap van vrede er uit?

Donderdag, December 24, 2015 / Last Modified: Maandag, December 28, 2015

Artikel van het CIDI (enigszins gewijzigd), 24 december 2015.

palestinian christmas tree

Bij de ingang van de Al Quds Universiteit in Oost-Jeruzalem staat een kerstboom die is opgetuigd met, in plaats van ballen, portretjes van de terroristen die moordaanslagen pleegden op Israëli’s.

De Grieks-orthodoxe aartsbisschop Atallah Hanna en Sjeik Abdul-Majid Ata Amarna, de moefti van Bethlehem, hebben deze ‘martelarenboom’ onthuld (foto boven).

De ceremonie werd bijgewoond door honderden studenten en inwoners van Jeruzalem, tientallen universitaire docenten, religieuze leiders en andere hooggeplaatste personen. De aartsbisschop en de moefti onthulden de boom door de bedekking van de kerstboom te halen, waardoor de foto’s van tientallen Arabische terroristen uit Jeruzalem zichtbaar werden.

De twee hoge Palestijnse geestelijken spraken over de “martelarenboom”.

Hierna volgden toespraken waarin de terreur van de afgelopen weken werd verheerlijkt.

De Palestijnse kerstboodschap: hoe goed het is om onschuldigen van een ander geloof te vermoorden.

Naast de boom stond een erewacht van jonge Arabieren in keffiyehs, het traditionele Arabische gewaad, met vlaggen van de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie (PLO) in hun handen. Gasten droegen reusachtige posters van de terroristen bij zich.

Eén van de eerste aanslagplegers van de huidige geweldsgolf tegen Israeli’s was Mohannad Halabi, die rechten studeerde aan deze Al Quds Universiteit. Begin oktober vermoordde deze Halabi rabbijn Nehemia Lavi en Aharon Banita Bennett. Halabi, die bij het plegen van zijn aanslag werd doodgeschoten, kreeg postuum een eredoctoraat in de rechten toegekend van de Palestijnse Advocatenorde.

 

Israeli lives matterOpdat hun nagedachtenis niet vergeten wordt: foto’s van de onschuldige Israëlische en Amerikaanse slachtoffers van de ‘heilige martelaren’ terroristen.

Uiteraard leest u meer over hoe Palestijnse leiders het aanmoedigen om ‘martelaar’ te worden – door te sterven in ‘de strijd tegen de ongelovigen’ – in het boek ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 25: Doodscultus.

Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestijnse fabels

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likud.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.