• Donderdag, 19 Oktober 2017
  • 29 Tishri, 5778

Likoed Nederland

Palestijnse leiders: Joden doodsteken gebeurt vreedzaam – wereld blijft zwijgen

Maandag, Februari 8, 2016 / Last Modified: Zondag, Februari 14, 2016

Fragmenten van de Palestijnse televisie, 29 december 2015 en 9 januari 2016.

Er wordt weer een nieuwe versie van ‘Palestijnse logica’ verteld op de Palestijnse televisie, namelijk dat het doodsteken of overrijden van willekeurige, onschuldige Joodse mannen, vrouwen en kinderen geen terreur is, maar “vreedzaam verzet”.

Die idioterie werd eerder door de ‘gematigde’ Palestijnse president Abbas gelanceerd.

Zo worden Palestijnen door de Palestijnse leiders en de Palestijnse televisie aangemoedigd om nog meer Joden dood te steken. En dat werkt, zoals bleek door de moord op de jonge moeder Dafna Meir voor de ogen van haar kinderen, niet lang na deze uitzendingen.

Dit is in aanvulling op ons artikel van gisteren, dat ook twee voorbeelden liet zien: hoe Palestijnse leiders tot moord op Joden blijft oproepen op de Palestijnse televisie. Het is dus geen incident, maar de Palestijnse bevolking wordt werkelijk voortdurend tot geweld tegen Joden opgeroepen.

En de wereld? Die zwijgt over deze oproepen tot moord op Joden door de Palestijnse leiding. Laat staan dat deze geweldsoproepen veroordeeld worden.
Joods bloed blijkt weer heel goedkoop voor de wereld.

Fatah FacebookDe Facebook pagina van Fatah, de partij van de ‘gematigde’ president Abbas, noemt Palestijnse moordenaar van Joden “helden, glorieus en verdienen onsterfelijkheid”.

 

Twee voorbeelden, als eerste hierboven een uitzending met een lid van het bestuur van Fatah Abbas Zaki, de partij van de Palestijnse president Abbas:

“Dit is een jaar van uitdagingen. Wij moeten strijden zonder vrees.

Door de offers die nu worden gebracht door onze jongeren met stenen en messen, hebben de Palestijnen een nieuwe vorm gevonden voor de strijd.

Wij zijn momenteel getuige van een fenomeen: vreedzaam volksverzet.

Hoe? Deze jonge mensen, deze jeugd, geloofde in Allah en Allah hield van hen en nam hen bij Hem.

Hun begrafenissen zijn groter zijn dan die van leiders en de sympathie voor hen is groot. “

 

shabat

 

Hieronder een Palestijnse deskundige, Shaker Shabat, die ook beweert dat doodsteken geen terreur is:

“Wat Israël moeilijk vindt en ervoor zorgt dat het niet weet hoe om te gaan met deze intifada, is dat die wordt uitgevoerd door personen die vreedzaam zijn.

Een mes wordt niet beschouwd als een vuurwapen en daarom wordt dit (neersteken) niet gezien als terreur.

Israël is in een crisis, omdat het Palestijnse burgers zijn die de confrontatie met het Israëlische leger en de kolonisten aangaan.

Zij doen dit met een mes, of met hun eigen lichaam, of met een schroevendraaier of een schaar. ”


 

Uiteraard leest u meer over het totaal verzonnen ‘recht’ van Palestijnen op terreur in het recent verschenen boek ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 111: Recht op terreur.150 Palestijnse fabels

Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies.
Het is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likud.nl om het verzendadres door te geven.

 

-- Reacties gesloten.