• Donderdag, 21 September 2017
  • 1 Tishri, 5778

Likoed Nederland

Palestijns nieuws: toeristen zijn ook kolonisten

Maandag, Maart 14, 2016 / Last Modified: Donderdag, Maart 17, 2016

Persbericht van Likoed Nederland, 14 maart 2016.

Volgens de Palestijnse nieuwsuitzending over de terreuraanslag in Tel Aviv afgelopen woensdag is werkelijk iedereen in Israël een kolonist, zelfs toeristen en Arabieren.

De terrorist werd gedood nadat hij de Amerikaanse toerist Taylor Force had gedood en 12 mensen had gewond, waaronder een Israëlische Arabier.

Zoals gewoonlijk werd de moordende terrorist door de officiële Palestijnse televisie geroemd als “shahid”, een islamitisch martelaar.

Uit deze uitzending blijkt dat volgens de Palestijnse Autoriteit iedereen die in Israël rondloopt een ‘kolonist’ is en gerechtvaardigd doelwit van aanslagen.
Het maakt blijkbaar niet uit of het een Jood is die op de Westbank woont, of dat die in Tel Aviv woont, of zelfs een (voor zover ons bekend niet-Joodse) toerist is, of een Arabier.

Iedereen die zich in de straten van Tel Aviv bevindt, mag doodgestoken worden. En wie dat doet, is een bewonderenswaardige held.

Want de terrorist die daarbij omkomt wordt door de Palestijnse officiële omroep benoemd tot islamitisch martelaar – iemand die omgekomen is in de strijd tegen de ‘ongelovigen’. Volgens de islamitische traditie komt zo een martelaar in het islamitisch paradijs, wordt bediend door 72 maagden en mag 70 familieleden aanwijzen die ook in het paradijs zullen komen.

Onder de gewonden was ook een Israëlische Arabier, Mohammed Wari. Niet zo verwonderlijk, want Arabieren maken 20% van de Israëlische bevolking uit.
Maar blijkbaar gaat de Palestijnse afkeer van de inwoners van Tel Aviv zo ver dat zelfs deze Arabier als ‘kolonist’ werd meegerekend.

Verder valt in deze nieuwsuitzending op dat tot twee maal aan toe wordt gesproken over “Hebreeuwse bronnen”, in plaats van Israëlische bronnen.
Zo wordt impliciet het bestaan van Israël ontkend.

mohammad wari

 

De vertaling van de uitzending:

Palestijnse nieuwspresentator:

“Een complexe operatie (1) werd uitgevoerd in Jaffa, of beter gezegd in de haven van Jaffa haven door de shahid (2) – volgens Hebreeuwse bronnen en bronnen in Qalqilya – Bashar Masalha, 22 jaar.
Daarbij werden 12 kolonisten aangevallen, onder wie een Amerikaanse toerist die werd gedood, volgens de Hebreeuwse bronnen.”

 

(1) Palestijnse bewoording voor een terreuraanslag.
(2) Een islamitisch martelaar die direct toegang krijgt tot het paradijs “bij het vergieten van de eerste druppel bloed” omdat de persoon is omgekomen in de strijd tegen niet-moslims.

 

 


 

Uiteraard leest u meer over motivatie van zelfmoordterroristen in het recent verschenen boek ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 146: Zelfmoordterroristen.150 Palestijnse fabels

Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies.
Het is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likud.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.