• Zaterdag, 23 September 2017
  • 3 Tishri, 5778

Likoed Nederland

Volgens Van Agt geen belemmering: geen Jood mag blijven

Zondag, Maart 6, 2016 / Last Modified: Donderdag, Maart 23, 2017

Uitzending op Al-Aqsa TV (Hamas, Gaza) op 13 oktober 2015.

Er zijn Israël-haters die beweren dat er met Hamas best te praten is over een compromis. Die het er niet mee eens zijn dat er niet met Hamas gepraat wordt totdat die haar geweld afzweert.
Dries van Agt is in Nederland het bekendste voorbeeld.

Hamas stelt zelf echter keer op keer heel duidelijk dat dit een leugen is en dat van Agt dus een leugenaar is.

Dat kan niet anders, want Hamas heeft neonazistische ideologie, zoals iedereen kan lezen in hun Handvest.
Daarin past geen compromis met Joden, die volgens dat Handvest uitgeroeid moeten worden.

Hamas baseert zich daarbij op de islamitische leer.

Dit wordt voortdurend uitgedragen door Hamas. Voor wie dat gemist heeft, legt de islamitische geestelijke en televisiepresentator van Hamas het in bijgaande televisie-uitzending nog maar eens uit.

Kan Van Agt op basis van dit standpunt van Hamas wellicht uitleggen hoe zijn voorgestelde compromis er dan uit ziet?
Dat Hamas bijvoorbeeld moet instemmen dat het slechts driekwart van de Joden mag vermoorden?

 

By-Allah-we-will-dig-up-your-bones1

 

De vertaling van de uitzending met de islamitische geestelijke en televisiepresentator van Hamas Iyad Abu Funun:

“Laat me iets duidelijk zeggen aan de zionisten. Dat moet al onze vijanden bereiken: linkse, rechtse, seculiere, religieuze of extremistische. Ongeacht hun uiterlijk of de kleur van hun huid, zijn zij op het land van de islam en van de moslims – op het land van de nachtelijke reis van de Profeet.
Elk van onze vijanden die leeft op dit land moet begrijpen dat zij geen plek hebben op dit land.

Broeder, kom jij mij een koran brengen?
Ik wil zweren op de Koran dat geen enkele Jood op dit land zal blijven.

Geen enkele kolonist zal op dit land blijven. Absoluut niet.

De sjeiks die mij voorgingen, hebben mij gezworen op de Koran dat geen enkele Jood op dit land zou blijven en dat jullie de strijd niet zouden winnen.

Ook ik zweer op de Koran dat bij Allah de Almachtige – die de hemel geschapen en vooral alle schepselen, die ons de koran en de profeten heeft gegeven, die het paradijs en de hel, leven en dood gemaakt heeft – wij zullen wij geen enkele Jood over laten op ons islamitische land – geen enkel kind, geen volwassene, geen kolonist, geen soldaat, niemand van oosterse of westerse afkomst.

Geen jood zal op het land van de islam en de moslims blijven.

Dit is mijn gelofte namens het hele Palestijnse volk en van de Arabische en islamitische natie in zijn geheel, van oost tot west.

Als onze vijanden dit niet begrijpen, zijn zij dom. Ze hebben geen geschiedenisboeken gelezen. Ga en lees ze, en leer wat er gebeurd is tussen ons.
In de dagen dat de profeet Mohammed in Medina was, waren daar de Joden van de stammen Bani Qaynoeqa, van Bani Nazir, en Bani Qurayza. Wat hebben jullie gedaan? Jullie verraadden de profeet en hebben toch geen lesje geleerd. Jullie verraadden hem een tweede, derde en keer en had nog je les niet geleerd. We vertrapten jullie keer op keer.

Onze natie is onoverwinnelijk. We worden gedood, gemarteld, gewond. Wanneer duizend worden gedood, komen duizenden in hun plaats. Wanneer een commandant wordt gedood, nemen duizend zijn plaats. We zijn een volk dat niet te stoppen is.

Lees de boeken van de geschiedenis zorgvuldig en leer wie de mannen waren die werden opgeleid door de profeet Mohammed. Ga terug naar de geschiedenisboeken. Toen we optrokken naar de Byzantijnen in de slag van Mu’tah, hadden we 3.000 strijders, terwijl de Byzantijnen er 200.000 hadden.
Wij, de mensen met de leer van de profeet Mohammed, zijn onoverwinnelijk. Praat mij niet over de veiligheidstroepen, vliegtuigen, tanks, inlichtingendiensten, over detenties, deportaties, de vernietiging van huizen, raketten. Dat is allemaal zinloos.

De Koran is in onze harten, en u en al uw krachten kunnen die er niet uit scheuren.

Daarom moeten jullie de geschiedenisboeken bestuderen, omdat de geschiedenis zich herhaalt. Onze tragedies zullen zich niet herhalen. Dat is waar de vergelijking eindigt.

Wij en jullie zijn op hetzelfde terrein, maar we hebben volledig vertrouwen in Allah en in de kracht van de onze islamitische strijders.

Die zullen er geen één van jullie over laten op dit land, levend of dood.

Bij Allah, wij zullen jullie botten opgraven uit de graven en die dit land uit schoppen.

Wij zullen geen spoor van jullie overlaten op dit land.”


Hamas promotievideo over het roosteren van Joden.


 

Uiteraard leest u meer over de doelstellingen van Hamas in het recent verschenen boek ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 41: Hamas.150 Palestijnse fabels

Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies.
Het is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likud.nl om het verzendadres door te geven.

 

-- Reacties gesloten.