• Donderdag, 21 September 2017
  • 1 Tishri, 5778

Likoed Nederland

Ramadan preek op de Tembelberg: Roei de Joden uit

Zondag, Juli 10, 2016 / Last Modified: Woensdag, Juli 13, 2016

Islamitische preek van sjeik Ali Abu Ahmad in de moskee op de Tempelberg, 20 mei 2016.

De ophitsing tegen Joden en het aanmoedigen van geweld gaan maar door vanuit de Palestijnse moskeeën, zelfs vanaf de ‘islamitische heilige plaats’ de Tempelberg.

Hoe kan je een plaats ‘heilig’ noemen, als je daarvandaan pleit voor racisme, moord en uitroeiing?

De Palestijnse Autoriteit grijpt uiteraard niet in, want haar leiders roepen zelf ook op tot moord. Twee weken geleden riep een Fatah nog op “om elke Israëli de keel door te snijden”.

Deze preek is ter gelegenheid van de Ramadan, zoals de islamitische prediker vermeldt. ‘Ter ere’ van de Ramadan vindt altijd een intensivering van de ‘heilige oorlog’ plaats, zoals dit jaar ook weer gebleken is, uit de aanslagen in onder meer Tel Aviv en Orlando.

In de preek vraagt de prediker hulp aan Allah voor het herstel van het Kalifaat en de uitroeiing van de Joden.

Maar van de Nederlandse media zult u deze ophitsing en oproepen tot genocide niet vernemen.

Integendeel, die doen net alsof – in navolging van de moslims – dat Joden die huizen bouwen het grootste probleem om vrede te bereiken zou zijn.
En niet deze islamitisch gepredikte moordzucht – ondanks dat die tot al zo veel onschuldige doden heeft geleid.

annihilate jews

De vertaling van de islamitische preek van de islamitische prediker Ali Abu Ahmad:

“Palestina werd veroverd door de emir van de gelovigen, kalief Omar, onder het Kalifaat. Het werd bevrijd door Saladin onder het Kalifaat. Het werd door Abdulhamid, de sultan van het Kalifaat beschermd tegen het verderf.

Moslims, Palestina en de Al-Aqsa moskee werden verloren toen het kalifaat viel.

Palestina, de parel van de moslimlanden zal alleen worden herwonnen door de terugkeer van het kalifaat – in de nabije toekomst, als Allah het wil.

O legers van de islamitische natie, we staan voor de maand van de zegen en de overwinningen [Ramadan]. Dit is uw uur.

O legers van de islamitische natie, of je sterft, tijdens het gehoorzamen aan Allah en omwille van Hem, ter ondersteuning van uw religie, van uw Heer en van de vrije mensen onder de moslims. Of anders sterf je als gevolg van de complotten van uw heersers, zoals het geval is in Turkije, in Irak, en in Egypte.

O legers van de islamitische natie, dit is uw uur. Laat Allah daden van jou zien die Hem bevallen. We vragen Allah om ons binnenkort de zegen te geven van een door rechtvaardigen geleid kalifaat.

O Allah, schenk rust op de legers van de islam en laat hun commandanten de islam en de moslims ondersteunen!

O Allah, spaar de moslims.

O Allah, bescherm de Al-Aqsa moskee tegen de vuiligheid van de Joden.

O Allah, vernietig alle Joden!

O Allah, stel ons in staat om ze te doden!”


 

U leest meer over de rol van de Islam bij het conflict in de recent verschenen tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 50: Islam.150 Palestijnse fabels
Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De net verschenen tweede druk is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likud.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.