• Zaterdag, 21 Oktober 2017
  • 1 Heshvan, 5778

Likoed Nederland

Saoedische geestelijke: foto’s op sociale media veroorzaken kanker

Maandag, Juli 18, 2016 / Last Modified: Dinsdag, November 22, 2016

De Saoedische islamitische geestelijke sjeik Ateeq Al-Ateeq in het door hem gepresenteerde islamitische televisieprogramma op Ahwaz televisie in Saoedi-Arabië, uitgezonden op 3 februari 2016.

Zoals de Israëlische Likoed premier Netanjahoe heeft gezegd: de wereld wordt bedreigd  door de middeleeuwse opvattingen die nog heersen in het Midden-Oosten:

“De kern van de conflicten in het Midden-Oosten is de strijd tussen de moderniteit en primitieve middeleeuwse opvattingen.”

Immers, de Islamitische Staat meent dat de moslimwereld meer dan duizend jaar geleden de verkeerde weg op is gegaan.

De Taliban, de Wahabisten, Al-Qaida, de Moslim Broederschap en alle andere islamisten delen ditzelfde wereldbeeld in mindere of meerdere mate.
Zij weigeren moderniteit, pluralisme, secularisme, democratie en in veel gevallen zelfs wetenschap.

De Saoedische islamitische geestelijke geeft hier in zijn televisiepreek een duidelijk voorbeeld van.

Volgens hem krijg je kanker van foto’s op sociale media, omdat men zich daarmee bloot stelt aan de vervloekingen van tovenaars!

 

sheikh cancer

 

De vertaling van een gedeelte van het islamitische televisieprogramma van de Saoedische islamitische geestelijke sjeik Ateeq Al-Ateeq op Ahwaz televisie in Saoedi-Arabië:

“Veel vrouwen – veel van onze zusters en onze dochters – versieren hun voedsel. Dit is niet voor hun echtgenoten, kinderen en familie, maar om een foto te nemen. Het is heel belangrijk om dit te bespreken. Sommige vrouwen, Allah zegene hen, besteden veel aandacht aan het versieren van het voedsel dat zij koken. Ze zijn er uren mee bezig, een komkommer of tomaat goed neer te leggen, allemaal zodat mensen het zullen zien. Maar zij doet dit niet voor haar man en kinderen. Als al die apps er niet zouden zijn – Snapchat en anderen – zou zij dit niet hebben gedaan.

Helaas – en dit is een feit – krijgen veel mensen afgunst hierdoor.

Bij Allah, ik heb gevallen van kanker gezien, een direct gevolg van foto’s geplaatst die op sociale media accounts geplaatst waren.

Bij Allah, dat zag ik met mijn eigen ogen: kinderen die kanker kregen als gevolg van het verspreiden van online foto’s.

Een foto kan tovenarij overbrengen. Het bewijs is dat als ik een foto van je neem en er magie op toepas, jij daardoor getroffen zal worden.

Dus waarom vinden wij het moeilijk te geloven dat als een tovenaar jouw foto kan overnemen van de sociale media, die dan uitprint en er vervolgens een vervloeking op uitspreekt?”


 

Uiteraard leest u meer over islamitische complottheorieën in het recent verschenen boek ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 19: Complottheorieën.150 Palestijnse fabels
Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De net verschenen tweede druk is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likud.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.