• Donderdag, 21 September 2017
  • 1 Tishri, 5778

Likoed Nederland

Palestijnse kindertelevisie: Joden werken voor de duivel

Zondag, Augustus 21, 2016 / Last Modified: Donderdag, Maart 23, 2017

Tekenfilm ‘ter ere’ van de Ramadan, verschillende malen uitgezonden door de officiële Palestijnse televisie in juli 2016.

Ter ere van de Ramadan heeft de Palestijnse televisie een tekenfilmserie uitgezonden voor kleine kinderen.

Hierin wordt de Palestijnse kindertjes onderwezen dat de Joden de vertegenwoordigers van satan zijn, dat zij vechten voor deze duivels en dat zij hun werk op aarde voor de duivel doen.

De educatieve boodschap aan Palestijnse kinderen is dat de duivels samenzweren en vechten om Mohammed te vernietigen.

Duivels gebruiken de Joden als instrument om Mohammed te bevechten.

De serie toont de duivels die boos zijn dat de joodse stammen Medina in Saoedi-Arabië verlieten zonder tegen Mohammed te vechten (ten tijde van Mohammed vormden de Joden ongeveer de helft van de bevolking van Medina). Daardoor verkreeg Mohammed een makkelijke overwinning.

Een van de duivels plant vervolgens het idee in de hoofden van de Joden om alle stammen te verenigen om tegen Mohammed te vechten, zodat de Joden hun prestige kunnen herwinnen.

Dit plan slaagt, omdat de duivel weet van “de brandende haat en afkeer van Mohammed en zijn aanhangers in de harten van de Joden.”

Tot slot wordt de kijkers geleerd dat Mohammed loopgraven groef om zich te beschermen tegen de Joden, hoewel hij al een verdrag met hen had, omdat, zoals een moslim uitlegt: “Sinds wanneer houden joden zich aan hun verdragen?”

 

satan jews

 

 

Het presenteren van joden als agenten van de duivel om zijn kwaad op aarde doen, is een onderdeel van de religieuze ideologie van de Palestijnse Autoriteit.

Dit ondanks dat die de internationale gemeenschap verzekert dat hun conflict met Israël slechts over gebied gaat en dat als daar overeenstemming over zou komen, het vrede zou zijn.

Echter, zoals uit deze kinderfilm blijkt, worden kleine kinderen al opgevoed met Jodenhaat, zodat het conflict de komende generaties zal voortduren.

Dit wordt bevestigd door de persoonlijke adviseur van president Abbas inzake de islam, Mahmoud Al-Habbash. Die benadrukte onlangs op de officiële Palestijnse televisie dat het conflict met Israël gezien moet worden als een religieus conflict – een conflict met Satan zelf.
Want Israël, zo zei Mahmoud Al-Habbash, is “een project van Satan” (zie film hieronder).

 


 

U leest meer over de rol van de Islam bij het conflict in de recent verschenen tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 50: Islam.150 Palestijnse fabels
Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De net verschenen tweede druk is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likud.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.