• Donderdag, 21 September 2017
  • 1 Tishri, 5778

Likoed Nederland

De echte moeder

Dinsdag, November 29, 2016 / Last Modified: Donderdag, December 1, 2016

fire intifadaArabische oproep tot brandstichting

Door Tzvi Fishman. Vertaling: E.J. Bron, 29 november 2016.

Het antwoord op de vraag van wie het land Israël eigenlijk is, werd nu beantwoord, en wel door de grote branden in heel Israël.

Als iemand nog een bewijs zou willen hebben dat het land Israël aan de Joden toebehoort, hier is het bewijs.
Iedereen kent het verhaal van koning Salomo en de twee vrouwen, die met de baby naar hem toe kwamen. Beide vrouwen beweerden dat het kind van haar zou zijn. Salomo beval de baby in tweeën te delen en te verdelen onder de beide vrouwen. Terwijl de ene vrouw hiertegen protesteerde, was de andere vrouw bereid om toe te staan dat de baby met een zwaard in twee stukken gehouwen zou worden, opdat de andere vrouw het kind niet kon krijgen.
En zodoende liet ze duidelijk blijken dat zij niet de echte moeder van het kind was.

Zo zit het ook met de branden die in heel Israël woeden.
Wie zou opzettelijk zijn eigen land in brand steken, de groene bergen, bossen, bomen en de hulpeloze dieren?

De Arabieren, die in het hele land de branden aanstaken, hebben hier geen problemen mee.
Waarom ook? Het is niet hun land.
Wat interesseert het ze? Zij zijn niet de echte moeder.

Een baby heeft één moeder, niet twee. Net zoals Frankrijk van de Fransen is, en Spanje van de Spanjaarden, is het land Israël van de Joden.
De Arabieren willen de hele staat, met hun eigen taal, hun feestdagen, en hun cultuur, en ze willen hem “Judenrein” hebben.

De baby delen functioneert niet.
Het speelt geen rol hoezeer men het geweld onderdrukt, het maakt niet uit hoeveel economische prikkels men aanbiedt, hoe men ook voor gelijke kansen zorgt, de Arabieren in Israël zullen altijd hun eigen land willen hebben. Haifa, de zogenaamde stad van de “co-existentie”, is het perfecte voorbeeld.

Het Arabische probleem in Israël zal niet stoppen. Alleen al het bestaan van de joodse staat veroorzaakt dit.
Ze zullen messen en geweren, vuur en bommen blijven gebruiken om te proberen ons uit ons land te verdrijven.

Of het is hun land, of het is ons land. De baby in tweeën delen is geen oplossing.
Ook zal er geen vrede komen wanneer men hier een arm afsnijdt en daar een been.

Het wordt tijd om iets via de wet te regelen. Iedere Arabier, inclusief die in de Knesset, die geen trouw zweert aan de staat Israël, zou een andere plek om te leven moeten zoeken.
Diegenen die in vrede in de joodse staat willen leven, blijven welkom zoals ze dat altijd waren.
Kijk alleen maar naar het aantal Israëlisch-Arabische afgevaardigden in de Knesset, de universiteitsstudenten, de artsen, de verpleegsters, de advocaten, de zakenmensen, en op elk ander terrein.

Maar voor diegenen die zich niet kunnen neerleggen bij het leven zoals dat in de staat Israël is, geldt dat zij de keuze hebben uit vijftien Arabische landen.
Zij mogen onze geliefde baby niet meer beschadigen.

arson 1936Brandstichtingen door Arabieren gebeurt al 80 jaar

 

Uiteraard leest u meer over de geringe Arabische bijdrage aan de ontwikkeling van het land in de tweede druk ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 71: Land ontwikkeling. 150 Palestijnse fabels
Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likud.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.