• Donderdag, 21 September 2017
  • 1 Tishri, 5778

Likoed Nederland

Hamas: Joden leven van bloedvergieten

Woensdag, December 14, 2016 / Last Modified: Woensdag, December 21, 2016

De Palestijnse islamitische geestelijke sjeik Wael Al-Zarad op Hamas televisie, 15 september 2016.

Er zijn mensen die beweren dat Hamas niet gemotiveerd door Jodenhaat, alhoewel hun Handvest daarvan doordrenkt is.

Er zijn mensen die graag de ogen sluiten voor die Jodenhaat. Dries van Agt is daarvan de bekendste.

Maar je hoeft maar deze recente televisie-preek van Hamas te bekijken, om te weten wat voor onzin dat is.

Deze herhaalt het middeleeuwse bloedsprookje – waardoor duizenden Joden op de brandstapel belandden – dat Joden het bloed van niet-Joden willen.

zarad blood

De Palestijnse islamitische geestelijke sjeik Wael Al-Zarad op Hamas televisie:

“Dag in dag uit, de wereld in het algemeen en onze natie in het bijzonder wordt verder blootgesteld aan deze kleine en lelijke bende – die Joden.

Elke dag wordt hun inktzwarte, kwaadaardige en onderdrukkende aard duidelijker.
Zij zijn degenen die de eer van vrouwen schenden en het bloed vergieten
Zij zijn degenen die ons bestolen en geplunderd hebben.
Zij bezetten het land van de islam en van de moslims bijna 70 jaar geleden, en het blijft bezet tot op de dag van vandaag.
Zij zijn degenen die verzameld werden uit de hele wereld, na overal te zijn verspreid, zoals Allah zei: ‘Wij verdeelden hen in landen over de hele wereld.’

Na wereldwijd te zijn verspreid, kwamen zij in groten getale uit alle delen naar ons land, het land van de Arabieren en de moslims en bezetten het op een moment van onachtzaamheid aan de zijde van de Arabieren en de moslims.
Sinds mensenheugenis houden moslims zich bezig met hun dagelijks leven. Wij Palestijnen hebben nagelaten om deze mensen te confronteren, om deze verspreiding van het kwaad te confronteren. Nu moeten wij hen tegemoet treden met ontbloot bovenlijf, na ontdaan te zijn van al onze wapens, na te zijn ontwapend van de wapens van moed en weerstand.

Toen het kalifaat viel en de landen van de Levant in handen vielen van de Britten, toen iedereen – van heinde en verre – samenzwoer tegen Palestina, werd het de Joden toegestaan, na de belofte [in de Balfourverklaring], om een eigen staat op te bouwen op ons land.

Sindsdien hebben de Joden niet alleen ons land gepakt, maar ook andere landen van de Arabieren en de moslims.

Zij brengen calamiteiten en rampspoed naar alle landen.

Zij zijn degenen die tweedracht zaaien, die problemen in het land van de Arabieren en de moslims tot gevolg hebben. Zij zijn degenen die de corruptie in het land te verspreiden.

Het is ons lot om de handen van de bezetting af te hakken – niet alleen in Palestina, maar in alle Arabische en islamitische landen. Deze bezetters, die naar ons land kwamen, zijn als een kanker. Zij verspreiden kwaad en hebben kwaadaardige tentakels in alle landen.

Als Allah het wil, zullen wij hen bevechten op ons land, in naam van de [islamitische] natie. Hun handen zullen worden afgehakt in de Arabische landen.

Bij Allah, de hele wereld kent geen vrede door de vuiligheid van deze mensen, die slechts leven van bloed, door de vuiligheid van mensen die alleen leven van afgehakte lichaamsdelen, door de vuiligheid van hen die alleen leven om tot opstand en oorlog aan te zetten, die alleen maar leven om wereldwijd wapens te verkopen en om burgeroorlogen in verschillende landen te veroorzaken, die alleen maar leven om het bezit van hele volkeren te plunderen, en om het eigendom van landen en mensen te stelen.

Die dag zal komen, en ja, die komt snel, als Allah het wil.”

 


 

Uiteraard leest u meer over deze eeuwenoude antisemitische beschuldiging in de recent verschenen tweede druk ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 14: Bloedsprookje.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales
Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likud.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.