• Donderdag, 21 September 2017
  • 1 Tishri, 5778

Likoed Nederland

Preek op de Tempelberg: atoombommen op Israël

Donderdag, December 22, 2016 / Last Modified: Donderdag, December 29, 2016

De Palestijnse islamitische geestelijke sjeik ‘Abd Al-Salam Abu Al-‘Izz in een preek om de moskee op de Tempelberg in Jeruzalem, 16 november 2016.

De Tempelberg in Jeruzalem heet zo omdat daar de Joodse Tempels hebben gestaan.
Het is de heiligste plek in het Jodendom.

Moslims claimen dat deze plek ook voor hen heilig zou zijn, op trouwens wankele onderbouwing.

Maar hoe sommige islamitische geestelijke leidsmannen die grote ‘heiligheid’ uitdragen, blijkt uit deze oproep die werd gedaan vanaf de moskee op de Tempelberg.

Daarin wordt opgeroepen tot genocide op de Israëlische bevolking.

Van onze politiek-correcte media zult u overigens niets vernemen over deze intense Jodenhaat, vanaf een islamitische ‘heilige’ plaats.
Die vinden het bouwen van huizen voor Joden het enige noemenswaardige obstakel voor vrede.

Deze preek laat zien dat de liefde voor het land duidelijk niet bepaald groot is, als je bereid bent het voor eeuwen onleefbaar te maken door er atoombommen op te gooien.

En dat je al helemaal niet bereid bent om er in vrede met Joden samen te leven.

Sterker nog, blijkbaar is het verlangen van deze islamitische geestelijke om de in Israël wonende zes miljoen Joden uit te roeien groter – zelfs als daarbij ook miljoenen moslims zullen omkomen.

De Palestijnse islamitische geestelijke sjeik ‘Abd Al-Salam Abu Al-‘Izz:

“De reactie van moslims op de overwinning van Trump was: ‘Hopelijk zal hij het [de Verenigde Staten] te gronde richten en op de ruïnes plaats nemen. Laat hij maar nucleair oorlogen voeren, waarbij [moslims] gespaard zullen blijven.’

Dit zal niet gebeuren. Wat er zou moeten gebeuren, is dat de moslims opstaan en zelf het initiatief neemt. Zij zouden de controle en het bevel over de legers over moeten nemen. Zij zouden zich moeten ontdoen van hun regeringen, koningen, sultans, sjeiks en emirs. Die zouden in het vuilnisvat van de geschiedenis gegooid moeten worden. Het maakt niet uit of we hen ophangen aan de galg.

Waar het om gaat is dat wij hun legers en wapens moeten overnemen. Hen eruit schoppen en vooruit komen.

Wij moeten de Pakistaanse kernwapens overnemen van deze misdadigers en die gebruiken ten gunste van de islam.

Wij moeten deze legers overnemen en zo de Joodse Staat met een of twee bommen elimineren.

Dan kunnen wij de islam naar de hele wereld brengen.”

 


 

Uiteraard leest u meer over de kracht van de Israëlische democratie in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 22: Democratie Israël.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales
Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likud.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.