• Donderdag, 17 Januari 2019
  • 11 Shevat, 5779

Likoed Nederland

Rotterdam moet Hamas geen platform bieden

Maandag, Februari 20, 2017 / Last Modified: Zondag, Februari 26, 2017

Persbericht van Likoed Nederland, 21 februari 2017.

Adel AbdullahDe leider van Hamas in Gaza, Ismail Haniyeh, overhandigt een hoge Hamas-onderscheiding aan Adel Abdullah, de organisator van het congres in Rotterdam (bron: Carel Brendel).

Op 15 april a.s. staat een congres van Hamas in De Doelen te Rotterdam gepland.

Wat zeer merkwaardig is: Hamas wordt wereldwijd en ook door Nederland aangemerkt als een terroristische organisatie.

Tot nu toe weigert de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb (PvdA) stappen te nemen om het congres te verhinderen. Hij stelt namelijk dat voor hem niet vast staat dat Hamas achter de organisatie zit.

Er is echter overvloedig bewijs dat Hamas wel degelijk achter de organisatie zit.
Onderzoeksjournalist Carel Brendel heeft zonder probleem 13 bewijzen verzameld vanuit openbare publieke bronnen.
Dat doet hij in zijn eigen tijd, onbetaald. Dus als hij dat in een paar uurtjes kan, waarom kan de burgemeester dat dan niet, ondersteund door een uitgebreid ambtenarenapparaat?

Carel Brendel zijn 13 bewijzen zijn afkomstig van de Duitse, Amerikaanse en Israëlische inlichtingendiensten, van andere onderzoeksjournalisten en nota bene van Hamas zelf. Al deze bronnen stellen dat het congres door Hamas wordt georganiseerd.
Ook blijken de organisatoren van de congres in Rotterdam hoge onderscheidingen te hebben gekregen van Hamas, omdat zij zo goed hebben bijgedragen aan deze terreurorganisatie (foto).

De Duitse inlichtingendienst BND rapporteerde bijvoorbeeld:

“Hamas treedt in Europa niet in het openbaar op. In plaats daarvan maakt het gebruik van het ‘Palestinian Return Centre” (PRC) [de organisator van het congres in Rotterdam], gevestigd in Londen. Sinds 2003 organiseert het PRC elk voorjaar een groot internationaal evenement (‘Conferentie van de Palestijnen in Europa) met enkele duizenden deelnemers.
……
De secretaris-generaal van deze ’Conferentie van Palestijnen in Europa’ is de in Oostenrijk wonende Adel Doghman, die bekend staat onder de naam Adel Abdallah [die ook de organisator is van het congres in Rotterdam].

Hij leidde de ‘Palestijnse Associatie in Oostenrijk’, die deel uitmaakte van het netwerk van financiering van Hamas en daarom in 2003 door de Verenigde Staten werd aangemerkt als een organisatie die terrorisme financiert.”

A.s. donderdag debatteert de Rotterdamse gemeenteraad hierover opnieuw met burgemeester Aboutaleb.
Hopelijk is de burgemeester nu wel te bewegen tot stappen om het congres niet door te laten gaan.

Want Hamas heeft in haar Handvest staan dat het islamitische plicht is om de Joden uit te roeien en predikt dat geregeld op de eigen televisiezender.

Wil de burgemeester dat geluid echt in Rotterdam toelaten?

 

 


 

Uiteraard leest u over de verschrikkelijke denkbeelden van Hamas in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 41: Hamas.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales
Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likud.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.